ГО «Детектор медіа» запрошує до обговорення результатів дослідження «Протидія російській пропаганді в зоні конфлікту»

ГО «Детектор медіа» запрошує до обговорення результатів дослідження «Протидія російській пропаганді в зоні конфлікту»

19 Березня 2015
8042
19 Березня 2015
12:24

ГО «Детектор медіа» запрошує до обговорення результатів дослідження «Протидія російській пропаганді в зоні конфлікту»

8042
ГО «Детектор медіа» запрошує до обговорення результатів дослідження «Протидія російській пропаганді в зоні конфлікту»
ГО «Детектор медіа» запрошує до обговорення результатів дослідження «Протидія російській пропаганді в зоні конфлікту»

20 березня громадська організаця «Детектор медіа» за підтримки Internews Network проведе круглий стіл «Протидія російській інформаційній агресії: спільні зусилля задля захисту демократії», організований з метою вироблення практичних рекомендацій для держави, ЗМІ, громадянського суспільства та інших суб'єктів з метою протидії інформаційній агресії Росії.

 

Місце проведення: готель «Хрещатик»  (вул. Хрещатик, 14).

 

Час: з 13.00 до 18.00.

 

Під час заходу відбудеться презентація результатів соціологічного дослідження «Протидія російській пропаганді в зоні конфлікту», яке проводив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) на замовлення ГО «Детектор медіа». Опитування проводилося 26-28 лютого у східних і південних областях України та є другою хвилею дослідження для ГО «Детектор медіа». Перша хвиля була проведена у вересні 2014 року.

 

Дослідження презентуватимуть Наталія Лигачова, голова правління ГО «Детектор медіа», і Володимир Паніотто, генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології.

 

Під час круглого столу також дискутуватимуться питання можливостей протидії російській пропаганда на територіях, підконтрольних українському уряду, і на територіях, контрольованих терористами.

 

Учасниками дискусій будуть: Діана Дуцик, к.ф.н., виконавчий директор ГО «Детектор медіа»; Євген Бистрицький, д.філос.н., виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження»; Оксана Майдан, директор проекту «У-Медіа», InternewsNetowork; Юрій Рубан, к.т.н., екс-директор Інституту стратегічних досліджень; Сергій Телешун, д.п.н., керівник Навчально-наукового комплексу «Аналіз політики» Національної академії державного управління при Президентові України, професор; Юрій Якименко, к.п.н., заступник генерального директора з аналітичної роботи, директор політико-правових програм Центру Розумкова; В'ячеслав Гусаров, експерт з питань інформаційної безпеки Центру військово-політичних досліджень; Сергій Черненко, завідувач сектору моніторингових досліджень аналітично-інформаційного відділу НІСД; Роман Шутов, к.п.н., програмний директор ГО «Детектор медіа»; Андрій Лисенко, речник АТО, полковник; Валентин Бадрак, к.п.н., директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння; Ірина Брунова-Калісецька, к.психол.н., науковий співробітник Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України; Денис Казанський, блогер, журналіст; Олексій Мацука, головний редактор «НовостиДонбасса», «Громадське Донеччини»; Анастасія Станко, журналіст, «Громадське ТБ».

 

Окремо буде розглянуто проблему, як відновити позиції в інформаційній війні проти України в закордонному інформаційному просторі.

 

Учасники дискусії: Володимир Огризко, к.і.н., голова Центру з вивчення Росії; Григорій Перепелиця, д.п.н., директор Інституту зовнішньої політики Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України, професор; Андрій Портнов, к.і.н., редактор historians.in.ua; Ярослав Ковальчук, PhD, директор Департаменту внутрішньої політики Міжнародного центру перспективних досліджень; Наталка Гуменюк, журналіст, «Громадське ТБ»; Дмитро Іванов, політичний оглядач, Українське радіо.

 

Захід відбудеться 20 березня в готелі «Хрещатик» у Києві та триватиме з 13.00 до 18.00. Детальніше з програмою можна познайомитись у анонсі заходу. З питань акредитації ЗМІ треба звертатись до Юлії Зелінської: (098) 446-61-95, zelin.tk@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду