19 березня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18»

19 березня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18»

18 Березня 2015
7993
18 Березня 2015
13:41

19 березня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18»

7993
19 березня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18»
19 березня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18»

У четвер, 19 березня, об 11.30 в УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4)  відбудеться прес-конференція, присвячена старту фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18».

 

Цього року фестиваль «Відкрита ніч» змінює формат і розширює програму до двох днів.  Пройде фестиваль 27-28 червня. У програмі фестивалю - перегляд найкращих студентських фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських і європейських кіномитців, а також традиційний фестивальний показ.

 

Як і минулого року, фестиваль підтримуватиме група «1+1 медіа», список номінацій включатиме крім кіно-номінацій також телевізійні. У 2015 році будуть представлені такі номінації: кіно-номінації - «Ігровий фільм», «Неігровий фільм», «Анімаційний фільм»; ТВ-номінації - «Спеціальний репортаж», «Скетчком/стенд-ап», «Промо/рекламний ролик».

 

До відбору прийматимуться україномовні, двомовні та іншомовні фільми, дубльовані, озвучені або титровані українською мовою.

 

Окрім традиційної локації в Києві - Арт-причалу, будуть організовані повноцінні масштабні майданчики ще у декількох великих містах країни. Також  вже у звичному форматі онлайн-трансляції фестиваль матиме свої осередки у десятках українських міст.

 

У рамках проекту також відбудеться фінал пітчингу ідей від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Взяти участь у ньому зможе кожен, хто запропонує новаторську ідею телевізійного серіалу.

 

Спікери прес-конференції: Михайло Іллєнко, засновник фестивалю, відомий український режисер; Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа»; Пилип  Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно; Андрій Різоль, генеральний директор компанії «Вавілон», голова меценатськоі ради фестивалю; Володимир Лавренчук, голова правління «Райффайзен Банку Аваль».

 

Акредитація обов'язкова. Контактна особа - Вакула Тетяна, t.ivanochko@1plus1.tv, (067) 447-35-48.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду