Російський канал «Дождь» за допомогою краудфандингу хоче зняти політичний серіал «Завтра»

Російський канал «Дождь» за допомогою краудфандингу хоче зняти політичний серіал «Завтра»

6 Березня 2015
2932
6 Березня 2015
13:24

Російський канал «Дождь» за допомогою краудфандингу хоче зняти політичний серіал «Завтра»

2932
Російський канал «Дождь» за допомогою краудфандингу хоче зняти політичний серіал «Завтра»
Російський канал «Дождь» за допомогою краудфандингу хоче зняти політичний серіал «Завтра»

Російський телеканал «Дождь» і продюсерський центр «Іван» оголосили збір коштів на запуск зйомок першого російського політичного серіалу «Завтра» на краудфандинговому майданчику Planeta.ru. Про це повідомляє телеканал «Дождь».


«Завтра» - чотирьоїхсерійна політична комедія з елементами трилеру про «альтернативну Москву 2018-го року». За сюжетом, на чергових президентських виборах у Росії несподівано здобуває перемогу команда кандидата від опозиційної ліберальної партії. Парламент захоплений некерованою лівоцентристської коаліцією, економіка занепадає, нафта різко подешевшала, країні загрожує енергетична криза.

 

Головними героями «Завтра» виступають співробітники нової президентської адміністрації, на яких впала відповідальність за долю країни. У короткі терміни їм потрібно знайти нового прем'єра, сформувати кабінет міністрів, перемогти корупцію, реформувати всі галузі й зберегли «прикордонні регіони».

 

Виробниками є телеканал «Дождь» та продюсерський центр «Іван».  Ідея серіалу належить гендиректору «Дождя» Наталії Синдєєвій. У головних ролях: Аліса Хазанова, Володимир Мішуков, Клавдія Коршунова, Михайло Гаврилов та Олександр Наумов. Над сценарієм працюють Олена Ваніна і Роман Волобуєв.

 

Бюджет проекту - 18 млн. руб. (майже 7 млн грн). Кошти творці серіалу збираються віднайти за допомогою краудфандингу. «У сучасній Росії жоден федеральний телеканал не ризикне робити серіал про політику, жоден інвестор не вкладе в нього гроші. Тому автори вибрали найчесніший і найнезалежніший спосіб фінансування, звернувшись безпосередньо до майбутніх глядачів», - повідомляють автори проекту.

 

Заявлена ​​сума має покрити покриє витрати, пов'язані з виробництвом чотирьох нових серій «Завтра». Учасників проекту чекають винагороди - від цифрових версій і запрошень на прем'єру до участі в зйомках і спонсорських розміщень.

 

Пілотну серію телефільму автори проекту зняли в 2013 році. Її прем'єра відбулася 23 лютого о 22.00 в ефірі «Дождя».

 

Автори проекти закликали телеглядачів не чекати, коли для них зроблять хороший серіал, а робити його разом із творчою групою «Завтра».

 

 

Нагадаємо, студія «Квартал-95» готує для телеканалу «1+1» серіал - гостру комедію про українських політиків. Про це стало відомо під час презентації нового сезону телеканалу 29 січня.

 

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко першим анонсував цей проект. «"Квартал" готує для "1+1" неочікуваний проект - гумористичний серіал з політичним відтінком. Подробиці будуть пізніше, і ми розраховуємо, що це буде дуже на часі. Це місцеві герої, наша дійсність і інший світ, який ми разом з вами сьогодні будуємо», - зазначив він.

 

Відомо, що серіал матиме 40 серій. Зйомки стартують навесні чи влітку 2015 року.


 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2932
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду