До 1 грудня - прийом робіт на фестиваль короткометражних фільмів «Проект Галичина»

2 Березня 2015
5561
2 Березня 2015
11:59

До 1 грудня - прийом робіт на фестиваль короткометражних фільмів «Проект Галичина»

5561
До 1 грудня - прийом робіт на фестиваль короткометражних фільмів «Проект Галичина»

З 1 березня розпочався прийом заявок на фестиваль «Проект Галичина».

 

«"Проект Галичина"- цефестиваль короткометражних фільмів, метою якого є заново відкрити Галицьку провінцію через бачення окремих авторів. Корінні жителі, туристи чи випадкові проїжджі - всі бачать цю частинку України по-різному, і для кожного вона значить щось інше. Тому запрошуємо різних авторів, професіоналів і аматорів показати, якою є "ваша"Галичина», - анонсують організатори фестивалю  - тревел-кафе «Вандлер»,  інтернет-канал «Полтва.ТБ»,  ГО «Українська Галицька Асамблея».

 

Фестиваль - це спроба переосмислити красу Галичини, її історичні, ландшафтні та архітектурні багатства, а також стиль життя місцевого населення.

 

Конкурс проходить у трьох категоріях: професійна, аматорська, та дитяча. Жанр відеоробіт вільний. Учасниками можуть стати як професіонали, так і аматори усіх вікових категорій.

 

Завдання: створити відео про окреме село чимістечкоГаличини (Львівська, Івано-Франківська та Тернопільська області) хронометражем до 7 хвилин.

 

Вимоги до відео: фільм якісно знятий, бажано в HD-якості (для професійного конкурсу); тривалість - не більше 7 хвилин; музика з дозволом на використання (бажано) або оригінальна; фільм про містечка, райцентри і села Галичини (без обласних центрів); кількість фільмів від одного автора необмежена; фокус на історичних об'єктах, побуті місцевих жителів, ландшафті.

 

Анкета учасника на сайті.  

 

Прийом робіт проводиться з 1 березня до 1 грудня 2015 року.

 

Для участі в конкурсі необхідно зняти відео і завантажити його на сайт poltva.tv, долучивши опис і вказавши категорію, в якій бере участь робота (професіна, аматорська, дитяча).

 

Після попереднього відбору журі нові відео будутьз'являтись на каналі youtube і на сторінці poltva.tv щомісяця.

 

З 1 по 19 грудня професійне журі відбере найкращі роботи, думку інтернет-аудиторії також буде враховано.

 

Оголошення і нагородження переможців у 3-х категоріях відбудеться 19 грудня.

 

Крім призів за 1,2,3 місце буде присуджено приз глядацькихсимпатій.

 

Журі: Марічка Погорілко - координатор міського медіа-архіву Центру міської історії; Мирослав Мединський - головний режисер «ТРК Львів»; Тарас Чолій - кінопродюсер фільмів «Золотий вересень», «Срібна земля» та інших.

 

 

Посилання:

https://www.facebook.com/galizienproject

http://poltva.tv/category/galizien/

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5561
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду