У Варшаві фотовиставку про Євромайдан відкрив президент Коморовський

У Варшаві фотовиставку про Євромайдан відкрив президент Коморовський

20 Лютого 2015
3636
20 Лютого 2015
18:15

У Варшаві фотовиставку про Євромайдан відкрив президент Коморовський

3636
У Варшаві фотовиставку про Євромайдан відкрив президент Коморовський
У Варшаві фотовиставку про Євромайдан відкрив президент Коморовський

Сьогодні, 20 лютого, Президент Польщі Броніслав Коморовський та посол України Андрій Дещиця відкрили перед президентським палацом у Варшаві фотовиставку, присвячену Євромайдану. Про це повідомляє «Укрінформ».

 

«Це рік, тільки рік, або вже рік, який відділяє нас від дуже незвичайних подій, до яких слід повертатися в пам'яті, якщо хочеться зрозуміти сучасність, зрозуміти подальший розвиток української драми і одночасно - якщо хочеться зрозуміти шанси України і нашу польську активність у справах України», - підкреслив Броніслав Коморовський.

 

За його словами, Польща усім серцем підтримує Україну. «Це польське серце постійно диктує нам зацікавлення, позитивне ставлення і бажання допомогти зберегти незалежність України, і її право бути частиною західного світу», - підкреслив польський президент.

 

Він додав, що саме Майдан став значним викликом для світу, аби він «захотів допомогти Україні опинитися в безпечному демократичному, західному, європейському світі».

 

У свою чергу Андрій Дещиця подякував президентові і польському народові за міцну підтримку. «Ця підтримка є дуже важливою для України у боротьбі за демократію, волю, членство у Євросоюзі, а в цьому році є важливою у боротьбі за незалежність і боротьбу з агрессором», - наголосив посол.

 

Раніше заступник глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий повідомив, що на Марш гідності , який відбудеться у Києві 22 лютого, приїдуть керівники десяти держав і урядів.  Серед них - Президент Польщі Броніслав Коморовський і екс-прем'єр Польщі, голова Ради Європи Дональд Туск.

 

Нагадаємо, щоденна польська Gazeta Wyborcza, яку очолює відомий журналіст, письменник Адам Міхнік, зібрала на допомогу для постраждалих від бойових дій мешканців Донбасу більше $200 тисяч (721 691 злотий).

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3636
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду