Кабмін визначив, у яких газетах публікуватимуться оголошення процесуального характеру

Кабмін визначив, у яких газетах публікуватимуться оголошення процесуального характеру

26 Січня 2015
7329
26 Січня 2015
16:49

Кабмін визначив, у яких газетах публікуватимуться оголошення процесуального характеру

7329
Кабмін визначив, у яких газетах публікуватимуться оголошення процесуального характеру
Кабмін визначив, у яких газетах публікуватимуться оголошення процесуального характеру

Кабінет міністрів України визначив перелік друкованих засобів масової інформації загальнодержавної та місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2015 році розміщуються оголошення процесуального характеру. Відповідне розпорядження № 41-р затверджене 21 січня.

 

В оголошеннях повідомлятиметься про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого, а також інформація щодо процесуальних документів.

 

Згідно з офіційним документом, газета «Урядовий кур'єр» буде загальнодержавним друкованим ЗМІ, в якому розміщуватиметься ця інформація.

 

Друкованими ЗМІ місцевої сфери розповсюдження, в яких публікуватимуться оголошення процесуального характеру, визначені 25 видань.

 

Кабмін визначив для цього по одній газеті у 23 областях України: «Вінниччина» (Вінницька обл.), «Волинь-нова» (Волинська обл.), «Вісті Придніпров'я» (Дніпропетровська обл.), «Донеччина» (Донецька обл.), «Житомирщина» (Житомирська обл.), «Новини Закарпаття» (Закарпатська обл.), «Запорізька правда» (Запорізька обл.), «Галичина» (Івано-Франківська обл.), «Час Київщини» (Київська обл.), «Народне Слово» (Кіровоградська обл.), «Час пік» (Луганська обл.), «Львівська пошта» (Львівська обл.), «Южная правда» (Миколаївська обл.), «Одеські вісті» (Одеська обл.), «Зоря Полтавщини» (Полтавська обл.), «Вісті Рівненщини» (Рівненська обл.), «Сумщина» (Сумська обл.), «Свобода» (Тернопільська обл.), «Слобідський край» (Харківська обл.), «Наддніпрянська правда» (Херсонська обл.), «Подільські вісті» (Хмельницька обл.), «Сільські обрії» (Черкаська обл.), «Деснянська правда» (Чернігівська обл.).

 

У Чернівецькій області рішення такого характеру публікуватиметься у двох друкованих виданнях «Доба» та «Свобода слова». У Києві відповідну інформацію можна буде знайти у комунальному виданні «Хрещатик».

 

Нагадаємо, у державному бюджеті України на 2015 рік передбачено близько 4,5 млн грн на фінансування газети «Урядовий кур'єр». 

 

У січні депутат Чернігівської обласної ради та голова бюджетної комісії Валентин Запорощук запропонував закрити обласну газету «Деснянська правда». Про це він сказав під час виступу на сесії Чернігівської обласної ради. Пан Запорощук аргументував свою пропозицію тим, що не варто витрачати 460 тис. грн. з бюджету області на газету, що має тираж 2,5 тисячі примірників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду