До 19 січня – прийом документів для формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо

30 Грудня 2014
4712
30 Грудня 2014
18:11

До 19 січня – прийом документів для формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо

4712
До 19 січня – прийом документів для формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо відбудуться 29 січня 2015 року о 10:00 в Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26).

 

Відповідне рішення було ухвалено на першому засіданні ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування громадської ради при Держкомтелерадіо. Склад ініціативної групи був затверджений наказом Держкомтелерадіо 24 грудня.

 

Прийом документів від інститутів громадянського суспільства, які мають намір увійти до складу громадської ради при Держкомтелерадіо та взяти участь в установчих зборах, триватиме до 19 січня 2015 року. Про це повідомив голова ініціативної групи Олександр Човган.

 

Для участі в установчих зборах представники інститутів громадянського суспільства подають письмову заяву в довільній формі, підписану керівником інституту громадянського суспільства. До заяви додаються: рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах; біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства; згода від делегованого представника; копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства; інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

 

Вказані документи надсилаються рекомендованим листом за адресою: вул.  Прорізна, 2, м. Київ, 01001, Держкомтелерадіо. Контактний телефон - (044)278-83-52.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4712
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду