Спікером прес-центру АТО став Роман Туровець

Спікером прес-центру АТО став Роман Туровець

22 Грудня 2014
5565
22 Грудня 2014
18:35

Спікером прес-центру АТО став Роман Туровець

5565
Спікером прес-центру АТО став Роман Туровець
Спікером прес-центру АТО став Роман Туровець

Новим начальником та спікером прес-центру штабу АТО призначено спеціального кореспондента центрального друкованого органу Міноборони «Народна армія» підполковника Романа Туровця. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на виконуючого обов'язки спікера Генштабу Збройних сил України Владислава Селезньова.

 

«Новим начальником прес-центру штабу АТО призначений Туровець Роман Володимирович. Він також буде і спікером прес-центру», - повідомив він.

 

За словами Владислава Селезньова, на першому етапі обов'язки речника прес-центру продовжуватиме виконувати Леонід Матюхін, який згодом поїде на ротацію. Він також повідомив, що інший прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашківський повернувся до Києва і «виконує завдання відповідно до своїх посадових зобов'язань».

 

Нагадаємо, 15 грудня стало відомо, що Олексія Дмитрашківського відкликають з посади речника антитерористичної операції (АТО) через анонімну скаргу зі звинуваченнями в перешкоджанні роботи журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5565
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду