18 грудня – презентація книги «Новий посібник з журналістики та онлайн-журналістики»

12 Грудня 2014
6469
12 Грудня 2014
09:13

18 грудня – презентація книги «Новий посібник з журналістики та онлайн-журналістики»

6469
18 грудня – презентація книги «Новий посібник з журналістики та онлайн-журналістики»

18 грудня об 11:00 у Посольстві Німеччини в Україні (м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 25) відбудеться презентація чергового видання Бібліотеки масової комунікації та медіаосвіти Академії української преси - книги Вольфа Шнайдера і Пауля-Йозефа Рауе «Новий посібник з журналістики та онлайн-журналістики» (переклад з нім. Віталія Климченка за загальною редакцією Валерія Іванова).

 

Учасники презентації:

- Анка Фельдгузен, постійна заступниця посла Німеччини;

- Крістофер Фукс, керівник відділу преси Посольства Німеччини;

- Валерій Іванов, проф., д. ф.н., президент Академії української преси;

- Володимир Олійник, координатор проектів по Україна та Білорусі Представництва Фонду Фрідріха Науманна за свободу.

 

Від авторів посібника: «Інтернет, блоги і твітер створили почасти абсолютно нові форми журналістики, а почасти так потіснили старе ремесло, що виникла необхідність у новій спробі видання, звичайно ж, спираючись на випробуване: чиста мова, ґрунтовний пошук і чітке бажання прокласти інформаційну просіку через джунглі з мільярдів байтів. Задля цього книжка вперше презентує окремий розділ про роботу в та з відділами піар і прес-службами. Так посібник, який добре зарекомендував себе впродовж десятиліть, стає ще кориснішим, пропонуючи ідеальну орієнтацію для початківців, волонтерів і молодих редакторів».

 

Більше інформації про видання можна завантажити тут.

 

Видання здійснене за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за свободу.

 

Учасники презентації отримують примірник видання.

 

Акредитація обов'язкова. Контактна особа - Юлія Гуза, АУП, тел: 063 1420961 (з 10.00 до 17.00), електронна пошта: info@aup.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду