10 грудня – прес-конференція «Відкритість української влади. Результати моніторингу веб-сайтів центральних органів виконавчої влади України – 2014»

9 Грудня 2014
5845
9 Грудня 2014
10:34

10 грудня – прес-конференція «Відкритість української влади. Результати моніторингу веб-сайтів центральних органів виконавчої влади України – 2014»

5845
10 грудня – прес-конференція «Відкритість української влади. Результати моніторингу веб-сайтів центральних органів виконавчої влади України – 2014»

10 грудня з 10.00 до 11.00 в УНІА «Укрінформ» (вул. Б.Хмельницького 8/16) ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) оприлюднить рейтинг відкритості 56 сайтів центральних органів виконавчої влади згідно з результатами моніторингу, проведеного в 2014 році.

 

Моніторинг відкритості офіційних веб-сайтів 56 центральних органів виконавчої влади України є щорічним дослідженням, в якому фіксується рівень відкритості центральних органів виконавчої влади України. На цій прес-конференції його результати будуть представлені вже вчетверте.

 

Результати моніторингу 2011

Результати моніторингу 2012

Результати моніторингу 2013

 

Проект з моніторингу відкритості веб-сайтів 56 центральних виконавчих органів влади (міністерств, державних служб та агентств, центральних органів виконавчої влади зі спеціальним статусом тощо) виконується 2014 року за підтримки Міністерства зовнішніх справ Чеської Республіки. Моніторинг у 2011-2013 рр. проводився за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (National Endowment for Democracy, США). Проект спрямований на покращення доступу ЗМІ та громадян до інформації на веб-сайтах органів влади та сприяння розвитку електронного врядування.

 

Реєстрація на прес-конференцію за телефонами: 044-279-41-99, 067-234-42-16 (контактна особа - Оксана Євтушенко) або листом на електронну адресу irrp@ukr.net (повідомити П.І.Б. учасника, назву установи чи видання, посаду, контактний телефон та емейл).

 

Довідка:

Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) - неприбуткова громадська організація, заснована у серпні 2006 року, яка сприяє розбудові громадянського суспільства шляхом розвитку професійних, життєздатних та плюралістичних ЗМІ в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду