У Міністерстві інформаційної політики буде три департаменти – Стець

У Міністерстві інформаційної політики буде три департаменти – Стець

3 Грудня 2014
7572
3 Грудня 2014
16:10

У Міністерстві інформаційної політики буде три департаменти – Стець

7572
У Міністерстві інформаційної політики буде три департаменти – Стець
У Міністерстві інформаційної політики буде три департаменти – Стець

У Міністерстві інформаційної політики, яке невдовзі буде створено, будуть три департаменти, які будуть займатися інформаційною політикою, інформаційною безпекою та внутрішньою комунікацією між органами влади. Про це на круглому столі в «Українському кризовому медіа-центрі» повідомив новопризначений міністр інформаційної політики Юрій Стець.

 

«За час існування держави Україна не було створено концепції стратегії державної інформаційної політики та не було її впроваджено, тому один з департаментів і один із заступників міністра буде займатися створенням стратегії державної інформаційної політики та її впровадженням», - розповів пан Стець.

 

«Другий департамент стосується загроз інформаційних війн, одна з яких відбувається з боку Росії - і всередині країни, і ззовні. Там буде декілька людей, які будуть працювати над створенням концепції інформаційної безпеки країни», - продовжив він.

 

«Третій департамент - це налагодження внутрішньої комунікації між органами влади для дотримання єдиної позиції і для формування меседжів, які мають доносити виконавчі відомства і в Україні, і за кордоном», - додав пан Стець.

 

Нагадаємо, 2 грудня Верховна Рада 288 голосами призначила «пакетом» новий склад Кабінету Міністрів України і, зокрема, призначила народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Юрія Стеця на посаду міністра інформаційної політики (такого міністерства дотепер не існувало).

 

Наміри влади створити міністерство інформаційної політики викликали гостро критичну реакцію медійників і журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7572
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду