Охлобистін заявив про готовність воювати за «ДНР» і агітувати свою аудиторію за «Новоросію»

Охлобистін заявив про готовність воювати за «ДНР» і агітувати свою аудиторію за «Новоросію»

1 Грудня 2014
6037
1 Грудня 2014
09:21

Охлобистін заявив про готовність воювати за «ДНР» і агітувати свою аудиторію за «Новоросію»

6037
Охлобистін заявив про готовність воювати за «ДНР» і агітувати свою аудиторію за «Новоросію»
Охлобистін заявив про готовність воювати за «ДНР» і агітувати свою аудиторію за «Новоросію»

Російський актор Іван Охлобистін, відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями, нелегально приїхав на територію України, виступив у підконтрольному терористам Донецьку і зробив декілька скандальним заяв. Про це повідомляє видання «ОстроВ».

 

Російський актор, виступаючи в донецькому кінотеатрі «Зірочка, заявив, що має намір завершити зйомки у серіалі «Інтерни», який демонстрував для української аудиторії канал «Україна», і повернутися в лоно церкви.

 

«А якщо до церкви не приймуть - приїду сюди (в самопроголошену ДНР - ред.). Я кандидат у майстри спорту зі стендової стрільби ... Я дуже усидливий і невимогливий - їм, що є», - сказав він. На вигук когось із бойовиків: «Візьмемо!», Іван Охлобистін відповів: «Я - із задоволенням».

 

Видання також повідомляє, що актор привіз до «ДНР» фільм «Ієрей сан» та подарунки для бойовика «Мотороли».

 

Пан Охлобистін» також заявив, що скоро в Донецьк приїдуть і інші російські зірки. Зокрема, звучали імена Гаріка Сукачова і Ольги Кормухіної.

 

В інтерв'ю, відео якого опублікували журналісти «Громадського ТБ Донеччини», Іван Охлобистін також сказав, що буде свою аудиторію агітувати за так звану «Новоросію». При цьому він переконаний, що ті «рідкісні винятки» у Росії, які не підтримують сепаратистів Донбасу, є «збоченцями і покидьками». Він також заявив, що національна ідея Росії полягає у тому, щоб не дати іншим країнам реалізувати свої національні ідеї.

 

«У кожної нації є своя національна ідея. І, на жаль, у хворобливому своєму піку вона зводиться до світового панування. І тільки в російського народу ця національна ідея протилежна: навпаки, ця національна ідея полягає, щоб не допустити реалізації національних ідей всіх інших народів . Щоб нікому не було можливо захопити весь світ», - сказав Іван Охлобистін.

 

Після того, як Іван Охлобистін написав, звертаючись до українців: «Я хочу, щоб у вас зірвали всі енергоблоки, щоб ви всі вмерли», видання  «ДУСЯ» опублікувало результати опитування, як сприймають українські глядачі показ на каналі «Україна» серіалу «Інтерни» за участю російського актора. 39, 3% відсотки заявили, що це неповага до України та воїнів, що захищають її від російської агресії.

 

 

Нагадаємо, у жовтні Служба безпеки України заборонила Івану Охлобистіну в'їзд в країну разом з співаком Йосипом Кобзоном і гумористом Михайлом Задорновим. Крім того, з формулюванням за «розпалювання етнічної ненависті» акторові в'їзд в'їзд до Латвії, а пізніше - до Естонії.

 

Раніше в Донецьк приїжджали російський співак Йосип Кобзон, який співав разом з «главою ДНР» Олександром Захарченком, і російський актор Михайло Пореченков, який стріляв у касці з написом «Преса» в бік українських військових в аеропорту Донецька.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду