У Москві пройшов мітинг на підтримку свободи слова

У Москві пройшов мітинг на підтримку свободи слова

22 Листопада 2014
4880
22 Листопада 2014
18:56

У Москві пройшов мітинг на підтримку свободи слова

4880
У Москві пройшов мітинг на підтримку свободи слова
У Москві пройшов мітинг на підтримку свободи слова

Декілька сотень москвичів зібрав мітинг на підтримку свободи слова, повідомляє власний кореспондент УНІАН у РФ. Місце проведеня акції було оточене металевою огорожею. Також тут  встановили металошукачі.

 

Акція пройшла під гаслами: «Свободу слову!», «Руки геть від «Эха Москвы»!», «Ні цензурі!». Її учасники  виступили з плакатами «Не буде свободи - буде Майдан», «Мені потрібна не прилизана інформація», «Путін дав відмашку: інакомислення в шарашку», «Ми проживемо без гречки і плову. Не чіпайте свободи слова». На знак протесту вони затуляли  роти аркушами білого паперу, що символізує відсутність свободи ЗМІ в РФ.

 

«Захід проводиться на захист свободи слова, проти тиску на ЗМІ, журналістів, проти цензури і зачистки інформаційного простору, проти брехливої державної пропаганди, що розпалює ненависть і ворожнечу», - зазначили організатори акціїв.

 

За словами ініціаторів зібрання, приводом для проведення мітингу послужило зростаня тиску з боку влади на незалежні ЗМІ та журналістів, блогосферу, численні факти переслідування за переконання, розв'язана цинічна і брехлива пропагандистська кампанія проти України, її братського народу, країн Заходу, демократичних прав і свобод.

 

Перед проведенням акції організатори узгодили її з мерією Москви.

 

На акцію прийшли також провокатори з радянськими прапорами, які роздавали газету «Новороссия» від 19 вересня. Частина цієї групи була затримана московською поліцією.

«Детектор медіа»

Фото - http://www.unian.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду