НТКУ з нагоди телевізійних свят у листопаді проведе кілька акцій для глядачів

НТКУ з нагоди телевізійних свят у листопаді проведе кілька акцій для глядачів

6 Листопада 2014
4925
6 Листопада 2014
17:31

НТКУ з нагоди телевізійних свят у листопаді проведе кілька акцій для глядачів

4925
НТКУ з нагоди телевізійних свят у листопаді проведе кілька акцій для глядачів
НТКУ з нагоди телевізійних свят у листопаді проведе кілька акцій для глядачів

Національна телекомпанія України (НТКУ) проведе в листопаді низку акцій для телеглядачів, присвячених історії українського телебачення і телевізійним святам, що відзначаються в листопаді. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Зокрема, НТКУ планує показати людям раритетні фото створення та становлення українського телебачення. Світлини публікуватимуть упродовж місяця на офіційній сторінці Першого Національного у мережі Facebook.

 

Більшість фотографій постійно представлені в експозиціях єдиного в країні Музею телебачення, що знаходиться на вул. Мельникова, 42. Щоб потрапити на екскурсію, треба написати у Facebook або на електронну пошту: pr@ntu.ua.

 

Крім того, телекомпанія оголошує конкурс серед телеглядачів і пропонує всім охочим згадати традицію написання листів. Писати можна про свої улюблені програми з дитинства, чи історії про окремих телеведучих. Листи треба надсилати за адресою: 04052, місто Київ, Мельникова, 42. Найкращі історії обіцяють опублікувати на сайті НТКУ та сторінках у соцмережах, а автори листів отримають подарунки від телеканалу.

 

НТКУ нагадує, що 6 листопада відзначається друге народження українського телебачення. Сталося це після Другої світової війни, 6 листопада 1951 року. Саме в цей день Київський телецентр випустив фільм «Велике заграва».

 

16 листопада в Україні відзначається професійне свято - День працівників радіо, телебачення та зв'язку України. А 21 листопада Генеральна Асамблея ООН проголосила Всесвітнім днем телебачення на честь проведення першого Всесвітнього телевізійного форуму в ООН.

 

«Ще однією важливою складовою "телевізійного листопаду" є Суспільне мовлення, а точніше - процес його створення, що зараз активно відбувається. 2014 рік в Україні ознаменований появою Закону про суспільне мовлення. Тому що зараз, у час змін, наша країна потребує появи насправді незалежного телеканалу», - повідомили в НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4925
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
списываю-не думаю
3457 дн. тому
Одни двоешники написали, а другие с теми же ошибками передрали:))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду