28 жовтня – майстер-клас «Пітчинг. Техніки успішного пітчингу проекту. Основні майданчики пітчингу в Європі та СНД»

28 Жовтня 2014
2231

28 жовтня – майстер-клас «Пітчинг. Техніки успішного пітчингу проекту. Основні майданчики пітчингу в Європі та СНД»

2231
28 жовтня – майстер-клас «Пітчинг. Техніки успішного пітчингу проекту. Основні майданчики пітчингу в Європі та СНД»

28 жовтня о 19:00 на кіностудії Film.ua ( вул. М.Закревського, 22, 2-й вхід, Київ) відбудеться майстер-клас «Пітчинг. Техніки успішного пітчингу проекту. Основні майданчики пітчингу в Європі та СНД».

 

Участь у майстер-класі безкоштовна. Попередня реєстрація обов'язкова.

 

Пітчинг (від англ. Pitch - виставляти на продаж) - презентація кінопроекту з метою знаходження інвесторів, готових фінансувати цей проект.

 

В рамках майстер-класу будуть розкриті наступні питання:

- Які бувають види пітчингів? Які цілі пітчингу?

- Основні майданчики для пітчингів кінопроектів та їх особливості.

- Де найбільше шансів для українських авторів і продюсерів?

- Як правильно брати участь в пітчингу: на що звертають увагу продюсери, яку інформацію варто повідомляти і які матеріали має сенс презентувати?

- Які бувають техніки пітчингу? Яка необхідна додаткова підготовка?

 

Експерти майстер-класу:

 

Вікторія Ярмощук

 

З листопада 2010 року - до сьогодні - директор компанії «Медіа Ресурси Менеджмент». Діяльність Вікторії пов'язана з медіаконсалтингом в найширшому розумінні цього слова. Під її керівництвом або за її участю проходять найбільші та найважливіші медіа події в Україні.

 

Вікторія багато років успішно керує єдиною в Україні консалтинговою компанією в галузі медіа та ентертейнменту «Медіа Ресурси Менеджмент» («МРМ»). Клієнтами компанії є міжнародні виробники та дистрибутори контенту, серед яких Zodiak Rights, ITV Studios Global Entertainment, Warner Bros., BBC Worldwide, Global Agency, ALL3MEDIA, Televisa Internacional, Endemol Group, FILM.UA, Star Media, WeiTMedia, телеканали - СТБ, «Інтер», «1+1», «Україна», «СТС», «ТНТ», «НТВ» та інші.

 

Серед її досягнень успішний запуск галузевих інформаційно-аналітичних періодичних видань Media Business Reports, Content Report, CIS Content Report, а також випуск спеціалізованої літератури (в 2014 році вийшла книга Стіва Каплана «Приховані інструменти комедії. Бути смішним - серйозний бізнес», в 2012-м - «Словник медіатермінів»). Під керівництвом Вікторії запущена лінійка галузевих семінарів для професіоналів телебачення і кіно, а також проведені численні закриті тренінги та семінари для клієнтів компанії «МРМ», серед яких найбільші медіагрупи України. Саме компанія «МРМ» є ініціатором та організатором медіафоруму KIEV MEDIA WEEK, (масштабний захід у сфері телебачення, кіно і new media, що об'єднує в собі галузеві конференції та міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market). Щорічно в роботі KIEV MEDIA WEEK беруть участь понад 1000 делегатів із понад 30 країн світу. Вікторія є доповідачем і модератором численних галузевих заходів, регулярним учасником ключових міжнародних ринків і конференцій, зокрема це міжнародні ринки контенту MIPCOM і MIPTV (Канни, Франція), DISCOP (Туреччина) та багато інших.
Член Міжнародної академії телевізійних мистецтв і наук (International Academy of Television Arts & Sciences; організатор півфіналу суддівства Міжнародної телевізійної премії International Emmy Awards 2012 в Києві.

 

Анна Качко (Skype конференція)

 

Продюсер. Народилася в Москві, навчалася в середній школі в Дюссельдорфі в Німеччині. Закінчила факультет телебачення і кіно університету Сорбонна в Парижі (ParisIV, LaSorbonne), школу мистецтв при музеї Лувр (EcoleDuLouvre), продюсерську школу Нью-Йоркської Академії кіно (NYFA) і продюсерську програму EAVE (EuropeanAudiovisualEntrepreneurs). Заснувала в 2007р. кінокомпанію Тандем Продакшн в Москві і в 2014р. Tandem Production Germany в Німеччині.

 

Анна - представник європейської продюсерської програми EAVE в Росії, ініціатор продюсерських курсів EAVE Moscow і B'EST для продюсерів з Європи, Росії та СНД. Анна Качко є засновником і директором Spotlight: New Kazakh Cinema (Казахстанського ринку кінопроектів), міжнародної бізнес майданчики в рамках кінофестивалю Євразія в Казахстані. Також Анна виступила одним з організаторів щорічного кіно форуму Moscow Business Square врамках Московського Міжнародного Кіно Фестивалю і є членом відбіркової комісії фестивалю «Кіно. Фільми з Росії і не тільки »в Швейцарії. Володар Срібного Ведмедя кінофестивалю «Берлінале» за фільм «Уроки Гармонії» і більше 30 міжнародних нагород.

 

Вибрана фільмографія: «Перебудова» (2008), виробництво Росія-США, режисер Слава Цукерман;  «Гарячі новини» (2009), Росія-Швеція, режисер Андерс Банку, учасник численнихкінофестивалів, у тому числі Трайбека в Нью-Йорку;  «Байконур» (2011), Німеччина-Казахстан-Росія, режисер Вайт Хельмер; «Мин Бала» (2011), Казахстан, реж. Акан Сатаєв, лідер прокату в Казахстані; «Уроки Гармонії» (2012), Казахстан-Німеччина-Франція, режисерський дебют Еміра Байгазіна, приз Срібний Ведмідь основного конкурсу міжнародного кінофестваля «Берлінале» 2013, головні призи більше20 міжнародних кінофестивалів, включаючи Tribeca КФ, Basel КФ, Trencin КФ,Tomorrow КФ в Москві , Kino FF (Женева), Варшавський МКФ, Ghent КФ, Seattle КФ, Sakhalin КФ, Sao-Paolo, Asian Pacific Screen Awards та ін.

 

Додаткова інформація за телефоном +38044 4594610 або faculty@film.ua.

 

Подробиці на www.faculty.film.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду