Зловмисники пошкодили автомобілі журналістки каналу «112 Україна» і правозахисника

Зловмисники пошкодили автомобілі журналістки каналу «112 Україна» і правозахисника

9 Вересня 2014
3235

Зловмисники пошкодили автомобілі журналістки каналу «112 Україна» і правозахисника

3235
Зловмисники пошкодили автомобілі журналістки каналу «112 Україна» і правозахисника
Зловмисники пошкодили автомобілі журналістки каналу «112 Україна» і правозахисника

У понеділок, 8 вересня, невідомі пошкодили автомобіль правозахисника Віктора Смалія. Журналістка каналу «112 Україна», редактор програми «Народна прокуратура з Сергієм Капліним»  Олена Солодовнікова отримала погрозу у вигляді залишеного каменю на лобовому склі автомобіля.Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Потерпілі пов'язують подію з виходом програми «Народна прокуратура з Сергієм Капліним», в якій обоє брали участь. У випуску програми за 6 вересня йшлося про корупцію та злочинні схеми в ДАІ. Також проводилося розслідування співпраці інспекторів ДАІ з «тітушками» у період Євромайдану.

 

Вчора вранці правозахисник Віктор Смалій виявив свій автомобіль, повністю подряпаний, ймовірно, щіткою по металу. «Подряпали не тільки всю машину, але і переднє лобове скло. Я це пов'язую з сюжетом, який вийшов на "112" каналі у передачі "Народна прокуратора з Сергієм Капліним". Чиста заказуха», -  заявив Віктор Смалій.

 

 

Журналістка каналу «112 Україна» Олена Солодовнікова того самого дня виявила на лобовому склі свого автомобіля камінь значних розмірів. «Загроз програмі "Народна прокуратура" робити не варто! Ми не будемо відбиватися каменями, як ви. Ми будемо відбиватися сюжетами, інформацією. І ми будемо продовжувати розслідувати вашу корупційну діяльність, давати це в ефір. І лякати нас не треба!», - заявила Олена Солодовнікова.

 

Нагадаємо, 2 вересня Олена Солодовнікова,  дружина кореспондента «Еспресо TV» Єгора Воробйова, який потрапив у полон до російських військовослужбовців під час виходу з оточення під Іловайськом (Донецька область), заявила, що сподівається на обмін українських журналістів на полонених десантників РФ.

 

Раніше Олена Солодовнікова від імені рідних, близьких та друзів журналістів каналу «Еспресо TV» Єгора Воробйова, Тараса Чкана і журналіста «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова розповсюдила заяву, у якій вимагалось від уряду України врятувати журналістів будь-яким можливим способом. Як відомо, Тараса Чкана і Ростислава Шапошнікова було звільнено з полону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду