До 15 вересня – подання робіт для участі у фотовиставці «Донбас: війна та мир»

4 Вересня 2014
3253

До 15 вересня – подання робіт для участі у фотовиставці «Донбас: війна та мир»

3253
До 15 вересня – подання робіт для участі у фотовиставці «Донбас: війна та мир»

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) за підтримки Уповноваженої Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірини Геращенко оголошують про початок проекту «Донбас: війна та мир» - організації фотовиставки про події на Донбасі.

 

До участі у фотовиставці запрошуються журналісти центральних та регіональних видань, незалежні журналісти, волонтери, бійці АТО. Найкращі фотознімки буде презентовано у приміщенні Європарламенту в Брюсселі, Ради Європи у Страсбурзі, а також в прес-центрі НСЖУ в Києві. Автори найбільш яскравих фотодобірок візьмуть участь у відкритті заходу, а фотоаматори - учасники проекту отримають почесні грамоти від організаторів.

 

Виставка має на меті привернути увагу світового співтовариства до ситуації в Україні, ключової ролі подій в Україні в системі регіональної і глобальної колективної безпеки та подальшої долі всієї Східної Європи, наголосити на необхідності підтримки України у її боротьбі проти зовнішньої військової агресії, розповісти про реалії війни та розбудову мирного життя на звільнених від терористів територій.

 

«Фотовиставка, яка буде презентована в Брюселі та Страсбурзі, є складовою дуже важливої роботи по інформуванню європейської спільноти щодо реальних подій на Донбасі. ЄС має знати правду: Україна сьогодні на передовій, захищаючи європейські цінності. Наші хлопці протистоять добре навченій регулярній російській армії, яка вже не приховує факту прямого вторгнення на українську територію. Наші громадяни відбудовують українські міста, звільнені від терористів та найманців. Україна прагне миру, прагне  бути європейською, демократичною, незалежною державою. І в цих наших прагненнях нам дуже потрібна підтримка цивілізованого світу, наших партнерів - країн ЄС», - сказала Ірина Геращенко.

 

За словами першого секретаря НСЖУ Сергія Томіленка, НСЖУ вже має досвід організації фотовиставок українських журналістів на міжнародному рівні, зокрема, присвячену роботі колег на Майдані. «Гадаємо, демонстрація ситуації в Україні та умов, у яких працюють наші колеги, може стати стимулом для певних дій з боку європейської громадськості та покаже світові реальну картину наслідків російської агресії проти нашої держави», - сказав Сергій Томіленко. 

 

Роботи для фотовиставки приймаються до 15 вересня на адресу: ukraineinflame@gmail.com. Телефон для довідок: 067 5061546 (Наталя Іщенко).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3253
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду