Російська редакція Deutsche Welle шукає репортера в Києві

Російська редакція Deutsche Welle шукає репортера в Києві

1 Вересня 2014
4273

Російська редакція Deutsche Welle шукає репортера в Києві

4273
Російська редакція Deutsche Welle шукає репортера в Києві
Російська редакція Deutsche Welle шукає репортера в Києві

У російській редакції міжнародної радіостанції та телеканалу Deutsche Welle(«Німецька хвиля») відкрито вакансію репортера у Києві (а також в Москві та Санкт-Петербурзі). Про це повідомляється на сайті DW.

 

До обов'язків репортера входитиме: моніторинг подій на суспільно-політичні та економічні теми, які цікаві цільовій аудиторії DW, підготовка онлайн-матеріалів, фоторепортажів і відео сюжетів за завданнями редакції, самостійна розробка тем, забезпечення фотоілюстрацій для статей: зйомка та первинна обробка знімків, а також прямі включення з місця подій (ТБ/відео, скайп, телефон).

 

До кандидатів висуваються такі вимоги: вища освіта (бажано журналістика), досвід репортерської роботи (мінімум 5 років), знання та інтерес до актуальних подій в Європі, Росії та Україні, готовність до відряджень, грамотність та стресостійкість. Репортер має володіти російською мовою (рідна), а також мати добрі знання німецької та/або англійської мов, для репортера в Києві необхідне вільне володіння українською мовою. Крім того претендент повинен вміти фотографувати з урахуванням особливостей верстки онлайн-ЗМІ, мати досвід роботи відеорепортером (VJ) та в прямому ефірі.

 

Щоб запропонувати свою кандидатуру, необхідно надіслати резюме та мотиваційний лист на ім'я керівника редакції Інго Маннтойфеля (Ingo Mannteufel). Документи можуть бути подані російською або німецькою мовою.

 

Документи приймаються електронною (Hildegard.Guenterberg@dw.de) та звичайною поштою за адресою:


DeutscheWelle
Hildegard Günterberg
Abteilung Europa/Russische Redaktion
Kurt-Schumacher-Straße 3
53113 Bonn

 

Нагадаємо,у квітні українська редакція Deutsche Welle шукала досвідчених журналістів та редакторів для нових проектів.

 

нещодавно журналісти українського Першого національного телеканалу вчились у Deutsche Welle, як висвітлювати майбутні вибори.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4273
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду