Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень

Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень

15 Серпня 2014
8353

Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень

8353
Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень
Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень

Народний депутат фракції «Батьківщина», керівник Управління інформаційної безпеки Національної гвардії України, член наглядової ради 5-го каналу Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень. Про це він повідомив на своїй сторінці у  Facebook.

 

Народний депутат заявив, що хоче продовжити нести службу у складі Національної гвардії України на Донбасі.

 

«Стосовно мого не голосування за люстраційний законопроект. Моя люстрація відбувається на Донбасі... Два місяці тому мобілізувався в Нацгвардію, вважаю за честь бути її частиною... Три тижні тому написав заяву про складання з себе депутатських повноважень, вважаю, що місце кожного справжнього чоловіка на фронті... Між тим зазначу, що це не може зняти з мене відповідальність за важливі рішення ВР, якщо до моменту голосування законопроекту в другому читанні і в цілому буду виконувати депутатські повноваження, гарантую (вважайте це офіційною заявою) голосування за всі люстраційні законопроекти... Сьогодні в столиці, зайду в апарат ВР з заявою, врахувати мій голос - за... готовий відповісти на конструктивні зауваження... Зустрінемось на сході, вільні АК є.. Миру всім:)», - написав Юрій Стець.

 

Нагадаємо, що  наприкінці червня Юрій Стець заявив про складання депутатських повноважень в ефірі 5-го каналу. «Наступного сесійного тижня я напишу заяву Турчинову про складання з себе депутатських повноважень. Я обираю Нацгвардію. По факту, я більше часу перебуваю на фронті, ніж у Києві», - сказав Юрій Стець.

 

Нагадаємо, очолив Управління інформаційної безпеки Нацгвардії пан Стець у червні цього року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду