21 липня – тренінг для журналістів з домедичної допомоги в умовах бойових дій

21 липня – тренінг для журналістів з домедичної допомоги в умовах бойових дій

17 Липня 2014
4583

21 липня – тренінг для журналістів з домедичної допомоги в умовах бойових дій

4583
Реєстрація – до 10.00 18 липня
21 липня – тренінг для журналістів з домедичної допомоги в умовах бойових дій
21 липня – тренінг для журналістів з домедичної допомоги в умовах бойових дій

21 липня о 10.00 Український фонд «Здоров'я» та Всеукраїнська рада реанімації за підтримки Міністерства оборони України проведуть практичний тренінг - навчання з надання домедичної допомоги в умовах бойових дій для журналістів, операторів, фотокореспондентів ЗМІ.

 

Навчання відбудуться на території однієї з військових частин у Києві. Представники ЗМІ відпрацюють алгоритми надання домедичної допомоги пораненому, порятунку життя в умовах, наближених до бойових (в бронежилетах та касках).

 

Програма навчання складена з урахуванням побажань журналістів, які працюють у зоні АТО, та досвіду медиків, які працювали у гарячих точках.

 

У програмі навчання:

- забезпечення власної безпеки під час надання допомоги пораненому;

- вміст індивідуальної аптечки (в тім числі стандарт НАТО, як і що використовувати);

- зупинка кровотечі на полі бою;

- евакуація пораненого в безпечне місце;

- об'єм допомоги в безпечному місці: накладання пов'язок на грудну клітку, живіт, - - -    - швидке обстеження пораненого;

 - особливості самодопомоги.  

 

Реєстрація на тренінг обов'язкова - до 10.00 18 липня за телефоном: 067-935-70-75.

 

Довідка. У рамках проекту  «Я можу врятувати життя!», який існує три роки, навчання з домедичної допомоги пройшло понад 11 тисяч старшокласників та студентів, у тому числі й представники ЗМІ. Нині програма проекту адаптована під потреби військовослужбовців - навчання пройшло вже 7 військових частин ЗСУ перед відправкою у зону АТО. На прохання журналістів та  редакторів інформаційних служб центральних телеканалів, Український фонд «Здоров'я» проведе відповідний практичний тренінг для журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду