Члени Нацради розподілили між собою сфери відповідальності

Члени Нацради розподілили між собою сфери відповідальності

16 Липня 2014
3773

Члени Нацради розподілили між собою сфери відповідальності

3773
Члени Нацради розподілили між собою сфери відповідальності
Члени Нацради розподілили між собою сфери відповідальності

Члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення розподілили між собою обов'язки та напрямки роботи. Про це йдеться в повідомленні на сайті Нацради.

 

Голова Нацради Юрій Артеменко відповідатиме за захист інформаційного простору, кадрові й господарські питання, зв'язки з Президентом України, головою Верховної Ради, прем'єр-міністром, Держкомтелерадіо та Міністерством культури, а також за експертну раду.

 

Голова Нацради Юрій Артеменко і голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко

 

Перший заступник голови Ольга Герасим'юк опікуватиметься суспільним мовленням, захистом і розвитком національного аудіовізуального продукту, мовною політикою, правами дітей і спеціальних категорій глядачів і слухачів, громадською радою, іномовленням, зв'язками з Верховною Радою, з РНБО і силовим блоком, з МЗС, із журналістськими та громадськими організаціями, а також міжнародними зв'язками.

 

Голова Нацради Юрій Артеменко, голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, глава Адміністрації президента Борис Ложкін, екс-голова Нацради Володимир Манжосов і перший заступник голови Нацради Ольга Герасим'юк

 

Заступник голови Григорій Шверк буде компетентним за ліцензійні збори, авторські та суміжні права, розробку нормативних документів та аналіз законодавчих ініціатив, юридичний супровід діяльності Нацради та її фінансово-економічні питання, зв'язки з Кабінетом Міністрів, судами, органами прокуратури та правопорядку, вісник Нацради, а також спільно з паном Артеменком - за експертну раду, кадрові й господарські питання.

 

Член Нацради Владислав Севрюков, відповідальний секретар Нацради Катерина Котенко,
заступник голови Нацради Григорій Шверк і голова Нацради Юрій Артеменко

 

Відповідальний секретар Катерина Котенко до кола своїх обов'язків отримала підготовку і проведення конкурсів, питання розвитку і реформування телерадіоінформаційного простору, організацію перевірок телерадіоорганізацій, програмне наповнення телерадіоефіру, рекламу, організаційні справи, забезпечення доступу до публічної інформації, прес-службу, аналітичну службу, вивчення національних інформаційних ринків, зв'язки з Адміністрацією президента, національну телевізійну премію «Телетріумф», інформаційно технологічне та програмне забезпечення Нацради, фестиваль «Кришталеві джерела».

 

Члени Нацради Олександр Ільяшенко та Олег Черниш відповідатимуть за цифрове телерадіомовлення, кабельне і супутникове телерадіомовлення, провайдерів програмної послуги та IPTV, впровадження нових технологій, прорахунок радіочастот і роботу з УДЦР з узгодження технічних характеристик каналів мовлення, міжвідомчу координацію з НКРЗІ, КРРТ, ДП «Укркосмос», а також за експертну раду. Крім того пан Ільяшенко частково відповідатиме за координацію роботи представників Нацради.

 

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, глава Адміністрації президента Борис Ложкін, екс-голова Нацради Володимир Манжосов, перший заступник голови Нацради Ольга Герасим'юк, члени Нацради Олег Черниш та Олександр Ільяшенко

 

Член Нацради Владислав Севрюков займатиметься вивченням регіональних інформаційних ринків, разом з Катериною Котенко він буде компетентним за організацію перевірок телерадіоорганізацій, програмне наповнення телерадіоефіру, рекламу, інформаційно-технологічне та програмне забезпечення Нацради, разом з Олександром Ільяшенком - за координацію роботи представників Нацради.

 

Член Нацради Владислав Севрюков, заступник голови Нацради Григорій Шверк і відповідальний секретар Нацради Катерина Котенко

 

Нагадаємо, що 4 липня Верховна Рада обрала свою четвірку членів Нацради: Катерину Котенко, Олександра Ільяшенка, Ольгу Герасим'юк та Олега Черниша. 7 липня Президент України Петро Порошенко призначив ще трьох членів Нацради: Юрія Артеменка, Владислава Севрюкова і Григорія Шверка. Четвертий член Нацради за президентською квотою - Оксана Головатенко - наразі перебуває в декретній відпустці.

 

7 липня головою Нацради був обраний Юрій Артеменко, першим заступником голови - Ольга Герасим'юк, заступником голови - Григорій Шверк, відповідальним секретарем - Катерина Котенко.

 

У четвер, 17 липня, планується перше засідання Нацради в новому складі.

 

«Детектор медіа»

Фото прес-служби Нацради з представлення нового складу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3773
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду