Знімальна группа каналу «1+1» потрапила під обстріл на Донеччині

Знімальна группа каналу «1+1» потрапила під обстріл на Донеччині

11 Липня 2014
4298

Знімальна группа каналу «1+1» потрапила під обстріл на Донеччині

4298
Знімальна группа каналу «1+1» потрапила під обстріл на Донеччині
Знімальна группа каналу «1+1» потрапила під обстріл на Донеччині

10 липня журналіст  новинної програмиТСН каналу «1+1» Олександр Загородний із своїми колегами потрапив під обстріл в зоні АТО поблизу міста Сіверська (Донецька область). Про це йшлося в сюжеті ТСН, повідомляє інтернет-виданняТСН.ua.

 

Коли почався обстріл, співробітникам каналу  вдалося сховатися за обгорілий «КамАЗ», на якому раніше пересувались сепаратисти. Водій знімальної групи Сергій Шпортило тим часом, поїхав за підмогою. В цей час оператор Сергій Азаренко знімав усе, що відбувалося. На щастя, підмога прибула швидко, і пригода журналістів закінчилася без жертв.

 

Кореспондент «1+1» розповів, що терористи не тільки обстрілюють позиції українських військових, але переходять у контрнаступ, переодягаються у форму Нацгвардії, військових, цивільних та здійснюють раптові напади.

 

На відкритій місцині журналістам пощастило сховатись за обгорілою вантажівкою

 

Надаємо, 8 липня, в Луганській області військовий журналіст, репортер телеканалу «Інтер» Роман Бочкала та оператор «Інтера» Василь Меновщиков разом з українськими військовими потрапили під мінометний обстріл терористів. Журналіст отримав травми внаслідок падіння з висоти, оператор не постраждав.

 

У ніч на 16 травня на блокпост Національної гвардії на в'їзді до міста Маріуполя (Донецька область)  напала озброєна група терористів. Під обстріл потрапила й знімальна група 5-го каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду