Газета «Флот України» переїхала з Севастополя до Одеси (ВІДЕО)

Газета «Флот України» переїхала з Севастополя до Одеси (ВІДЕО)

4 Липня 2014
3028

Газета «Флот України» переїхала з Севастополя до Одеси (ВІДЕО)

3028
Газета «Флот України» переїхала з Севастополя до Одеси (ВІДЕО)
Газета «Флот України» переїхала з Севастополя до Одеси (ВІДЕО)

Газета «Флот України» Військово-Морських Сил України тепер випускається не в місті Севастополі (АР Крим), як раніше, а в місті Одесі. Про це повідомив головний редактор газети, капітан I рангу Павло Шунько під час прес-конференції в Одеській регіональній організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ), пише інтернет-видання «Взгляд из Одессы».

 

Газета «Флот України»  виходить друком 22 роки. Редакція видання після російської окупації півострова Крим перемістилася до Одеси разом з командуванням ВМС України. «Ми всі вийшли з Севастополя. Хоча, ви розумієте, що у кожного там сім'ї залишились, квартири. В Одесі ми почали з нуля. Поки у нас немає редакції, немає офіційної адреси», - сказав Павло Шунько.

 

За його словами, наразі він як головний редактор розміщується у штабі округу. Водночас газета виходить регулярно. «У нас в редакції працюють спеціалісти високого класу», - переконує пан Шунько.

 

Він повідомив, що наразі  газета «Флот України» виходить раз на тиждень. Минулого року видання виходило тричі на тиждень, але за наказом колишнього міністра оборони,  стало тижневиком. За словами Павла Шунька, через це втрачається оперативність.

 

 

Нагадаємо,  у березні офіцери, які працюють у редакції газети «Флот України» Військово-Морських Сил України, заявили, що залишаються вірні присязі народу України і не мають наміру переходити на службу до Збройних сил Російської Федерації.

 

«Російське командування запропонувало офіцерам редакції газети прийняти присягу Росії і перейти на службу до її Збройних сил. Жоден з офіцерів редакції не пристав на пропозицію», - сказав представник керівництва газети.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3028
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Толстый
3577 дн. тому
А чего так долго ждали? Флот Украины из Севастополя уже два месяца как убрался.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду