Телеканал «24» шукає журналістів, ведучих і головного редактора сайту

Телеканал «24» шукає журналістів, ведучих і головного редактора сайту

4 Липня 2014
11401

Телеканал «24» шукає журналістів, ведучих і головного редактора сайту

11401
Телеканал «24» шукає журналістів, ведучих і головного редактора сайту
Телеканал «24» шукає журналістів, ведучих і головного редактора сайту

Телеканал новин «24» розпочинає підготовку до осіннього сезону - запускає нові інформаційні проекти та суттєво розширює редакцію. Відкрито вакансії журналістів, редакторів і ведучих ефіру. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вимоги до кандидатів:

 

журналісти телеканалу новин «24»

- досвід роботи в журналістиці від 2-х років, вміння самостійно визначитися із темою матеріалу, швидко і лаконічно викласти його суть та дотримуватись дедлайну; перевага надається кандидатам із досвідом роботи в телевізійних новинах та інформаційних проектах

Просимо додати до резюме приклади інформаційних матеріалів (можна просто лінк), бажано із власною начиткою та стендапом.

 

ведучі ефіру

- досвід роботи у прямому ефірі, редагування інформації, написання підводок (текстів ведучого), анонсів, верстка випусків, досвід ведення інтерв'ю в прямому ефірі.

До резюме просимо додати лінки на записи ваших ефірів

 

головний редактор сайту телеканалу новин «24» - 24tv.ua

- досвід роботи редактором або випусковим редактором інформаційних інтернет-ресурсів; навики збільшення власного контенту на сайті, зв'язки в медійних і політичних колах, вміння формувати редакційну політику і дотримуватися її.

Просимо надіслати лінки на інформаційні інтернет-ресурси, у яких ви працювали редактором або випусковим редактором не менше 2-х років

 

Резюме необхідно надсилати на robota24@24tv.com.ua. У темі листа просять вказати вакансію, на яку претендуєте.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду