Держкомтелерадіо призначив нового гендиректора Полтавської ОДТРК

Держкомтелерадіо призначив нового гендиректора Полтавської ОДТРК

3 Липня 2014
4382

Держкомтелерадіо призначив нового гендиректора Полтавської ОДТРК

4382
Держкомтелерадіо призначив нового гендиректора Полтавської ОДТРК
Держкомтелерадіо призначив нового гендиректора Полтавської ОДТРК

Державний комітет телебачення і радіомовлення призначив Євгена Лопушинського генеральним директором Полтавської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «Лтава» та уклав з ним контракт. Наказ було підписано сьогодні, 3 липня. Про це «Детектор медіа» повідомив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

Саме Євген Лопушинський переміг у конкурсному відборі на посаду гендиректора Полтавської ОДТРК. Після цього його кандидатуру було погоджено Полтавською обласною держадміністрацією.

 

Євгену Лопушинському 30 років. У 2007 році він закінчив Київський міжнародний університет за спеціальністю «журналістика». Працював кореспондентом обласного радіо, старшим редактором обласного телебачення, редактором відділу в газеті «Зоря Полтавщина». З 2011 по 2013 рік був головним редактором газети «Полтавське слово». В 2007-2010 роках працював помічником голови Полтавської ОДА Валерія Асадчева, виконуючи функції керівника прес-служби апарату ОДА. 25 квітня 2013 року його було призначено першим заступником генерального директора - виконуючим обов'язки гендиректора Полтавської ОДТРК.

 

На посаду керівника Полтавської ОДТРК «Лтава» Євгена Лопушинського рекомендували редактори низки друкованих та інтернет-видань Полтавщини, обласна організація НСЖУ, департамент інформаційної діяльності та комунікацій Полтавської ОДА, міжфракційне об'єднання «Полтавщина» у Верховній Раді

 

Нагадаємо, що 24 квітня багаторічний очільник Полтавської ОДТРК Микола Ляпаненко був звільнений з посади гендиректора і призначений заступником гендиректора. Підставою для звільнення пана Ляпаненка стала його заява та лист Полтавської обласної державної адміністрації.

 

У конкурсі на вакантну посаду гендиректора крім Євгена Лопушинського також брали участь засновник і директор ТОР «Рекламно-креативне бюро «Просто», видавець низки регіональних видань («Перша полтавська», «Просто районка», «Агро районка») Юрій Ісаєв та шеф-редактор газети полтавського медіа-клубу «Новий день» Людмила Стельмах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду