Голову Люстраційного комітету Єгора Соболєва викликали на допит

Голову Люстраційного комітету Єгора Соболєва викликали на допит

17 Червня 2014
6711

Голову Люстраційного комітету Єгора Соболєва викликали на допит

6711
Голову Люстраційного комітету Єгора Соболєва викликали на допит
Голову Люстраційного комітету Єгора Соболєва викликали на допит

Голова Люстраційного комітету при Кабінеті міністрів, активіст ініціативи «Воля» Єгор  Соболєв отримав запрошення від старшого слідчого з особливо важливих справ київської міліції прибути до відділку для проведення процесуальних дій у кримінальному провадженні за фактами погрози суддям Верховного Суду та захоплення будівлі Верховного Суду. Про це повідомляє УНІАН.

 

«Держава нарешті оцінила мої зусилля в очищенні судів. Старший слідчий з особливо важливих справ київської міліції Плюшкін прислав мені мейл виклик до відділку», - повідомив на своїй сторінці у Facebook Єгор Соболєв.

 

«Я так розумію, йдеться про квітневу зустріч з нами смотрящіх за судовою системою від Віктора Януковича. Тоді в них вистачило нахабства зібратися на так званий "з'їзд суддів" з метою перепризначити себе на посади. Ми їх переконали розійтися, а потім звільнили законом. Ще тодішній голова АП Сергій Пашинський пообіцяв мені кримінальну справу і порадив шукати адвоката. Що тут скажеш? Молодець, дотримав слово», - йдеться у повідомлені активіста.

 

Єгор Соболєв зазначив, що не має наміру прибувати до відділку міліції для проведення слідчих дій, доки повістку йому не буде передано в установленому законом порядку.

 

Він також порадив слідчим зайнятися справді особливо важливими справами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду