В офісі НСЖУ щоп’ятниці працюватиме група психологічної допомоги для журналістів

11 Червня 2014
3134

В офісі НСЖУ щоп’ятниці працюватиме група психологічної допомоги для журналістів

3134
В офісі НСЖУ щоп’ятниці працюватиме група психологічної допомоги для журналістів

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) та Незалежна медіа-профспілка України (НМПУ) у рамках роботи об'єднаного Центру допомоги журналістам оголошують про початок роботи групи психологічної допомоги для журналістів і членів їхніх родин. Про це йдеться в повідомленні НСЖУ.

 

«Під час зустрічей журналісти зможуть навчитися підтримувати рівновагу та впевненість, зрозуміти цінність та потрібність своєї роботи. Заняття допоможуть знайти точні і правильні слова, аби висловити своє ставлення та почуття до ситуації та подій, в яких доводиться працювати», - йдеться в повідомленні.

 

На зустрічі групи запрошуються всі охочі, хто не байдужий до себе та піклується про рідних, близьких і колег.

 

Зустрічі групи будуть проводитися кожної п'ятниці, починаючи з 13 червня. Час зустрічі о 17:00 у прес-клубі Національної спілки журналістів України (вул. Хрещатик, 27 А, 2-й поверх).

 

Записатися на групу можна за тел.: 050 356 57 58, або електронною поштою: sekretar@profspilka.org.ua

 

За додатковою інформацією можна звернутися до Наталі Улько (консультант в кризових ситуаціях, психоаналітик) за тел.: 050 383 75 93.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду