НСЖУ нагородила ТСН, 5 канал, Селезньова і Тимчука

НСЖУ нагородила ТСН, 5 канал, Селезньова і Тимчука

5 Червня 2014
3341

НСЖУ нагородила ТСН, 5 канал, Селезньова і Тимчука

3341
НСЖУ нагородила ТСН, 5 канал, Селезньова і Тимчука
НСЖУ нагородила ТСН, 5 канал, Селезньова і Тимчука

5 червня в Будинку кіно Національна спілка журналістів України з нагоди Дня журналіста нагородила медійників і редакції ЗМІ з професійним святом.

 

Зокрема почесною відзнакою були нагороджені служби новин 5 каналу та «1+1» за професіоналізм та мужність у висвітленні революційних подій 2014. Також відзнаки отримали речник антитерористичної операції, офіцер Міністерства оборони України, підполковник Владислав Селезньов, керівник Центру воєнно-політичних досліджень Дмитро Тимчук, стрімер Олександр Аронець, журналісти і фотокореспонденти районних, обласних і центральних газет, ОДТРК.

 

 

 

 

З вітальним словом виступив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко, який відзначив за особистий внесок у розвиток інформаційного простору почесними грамотами комітету ведучу «ТСН. Тиждень» Аллу Мазур, кореспондента 5-го каналу Ірину Герасимову, оглядача «Детектор медіа» Світлану Остапу та інших.

 

 

 

На заході було презентовано українсько-англійський спецвипуск «Київського журналіста» - фотоальбом «Майдан гідності», автором та упорядником якого став Сергій Шевченко. Він особисто вручив фотоальбоми авторам світлин, серед яких голова НМПУ Юрій Луканов, секретар Київської спілки журналістів Михайло Сорока, президент ГО «Журналістська ініціатива» Людмила Мех та інші.

 

 

«Ми показали Європі й усьому світу, що таке боротися за демократію, ці кадри цьому свідчення. Закликаю й надалі висвітлювати події на сході України, які відбуваються не з нашої вини, і бажаю всім натхнення», - сказав Юрій Луканов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду