Колишній журналіст «1+1» Віталій Седюк вибачився перед Бредом Піттом

Колишній журналіст «1+1» Віталій Седюк вибачився перед Бредом Піттом

5 Червня 2014
3304

Колишній журналіст «1+1» Віталій Седюк вибачився перед Бредом Піттом

3304
Колишній журналіст «1+1» Віталій Седюк вибачився перед Бредом Піттом
Колишній журналіст «1+1» Віталій Седюк вибачився перед Бредом Піттом

Звільнений з каналу «1+1» журналіст Віталій Седюк в ефірі ток-шоу на американському телеканалі Extra TV вибачився перед актором Бредом Піттом і його родиною за те, що напав на нього під час презентації фільму «Малефісента».  Про це повідомляє Лента.ру.

 

У ефірі на Extra TV пан Седюк додав, що шкодує про те, що поставив у незручне становище актора і його наречену Анджеліну Джолі, яка зіграла у фільмі головну роль. Журналіст визнав себе винним у тому, що «вкрав у Пітта і Джолі їх зоряний час», оскільки привернув до себе занадто багато уваги.

 

Нагадаємо, суд Лос-Анджелеса засудив українського журналіста Віталія Седюка до трьох років умовно за вчинений ним на прем'єрі картини «Малефісента» напад на Бреда Пітта.

 

Український журналіст ніяк не коментував вирок, призначений судом. Він лише згадав, що під час засідання суду не ризикнув жартувати і поставився до процесу з усією серйозністю.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал «1+1» припинив трудові відносини з журналістом Віталієм Седюком за те, що 16 травня він спробував підняти сукню голлівудській акторці Америці Феррер, коли вона піднімалася сходами Палацу Фестивалів у супроводі творців мультфільму «Як приручити дракона 2». Після цього журналіста затримали й передали правоохоронним органам. Незабаром ним займеться прокуратура, повідомляє AFP з посиланням на джерела в поліції.

 

Раніше скандально відомий журналіст відзначився витівками на адресу Уілла СмітаМадонниАдель і Леонардо Ді Капрі.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду