Сергій Дорофєєв залишив «Інтер»

Сергій Дорофєєв залишив «Інтер»

30 Квітня 2014
7273

Сергій Дорофєєв залишив «Інтер»

7273
І розглядає пропозиції про співпрацю з іншими каналами
Сергій Дорофєєв залишив «Інтер»
Сергій Дорофєєв залишив «Інтер»

Білоруський тележурналіст Сергій Дорофєєв припинив співпрацю з телеканалом «Інтер». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі каналу, а також особисто сам пан Дорофєєв.

 

«Керівництво "Інтера " запропонувало нам припинити наші трудові відносини, яких і так не було із січня. Хочу подякувати "Інтеру" і за радості, й за труднощі, яких, чесно кажучи, у цей період співпраці було більше», - сказав журналіст.

 

У прес-службі каналу «Інтер» зазначили: «Сергій Дорофєєв успішно працював у ток-шоу "Стосується кожного" у 2013 році, проте в кінці року попросив звільнити його від участі в проекті. З того часу ведучий взяв участь тільки у зйомках документального проекту "Шевченко. 200 років самотності". Іншого завантаження на каналі Сергій не мав. Керівництво "Інтера" прийняло рішення не продовжувати дію контракту».

 

Як уточнив «Детектор медіа» Сергій Дорофєєв, він та Ганна Гомонай, яка виступила співведучою проекту «Шевченко. 200 років самотності», працювали над ним місяць-півтора.

 

Після цього журналіст отримав пропозицію виступити ведучим і сценаристом фільму про Великдень. «Ідея полягала в тому, що я, як ведучий та сценарист, мешкаю по кілька днів у монастирях різних церков. Ми хотіли всіх таким чином об'єднати, показати спільні цінності. І коли в нас усе було готово, з незрозумілих причин зйомки скасували. Але нічого несподіваного в такому рішенні «Інтера» для мене вже не було», - розповів Сергій Дорофєєв.

 

Також, відповідаючи на запитання «Детектор медіа» про те, чи надходили йому від «Інтера» інші пропозиції, пан Дорофєєв зазначив, що йому пропонували вести рейтингові проекти, однак він на це не погодився. «Пропозиції від «Інтера» вести інші проекти були - в тому, числі, й програми в прайм-тайм. Але в нас із керівництвом "Інтера" завжди були різні погляди на життя й на професію, - сказав журналіст. - Для мене є важливі журналістські принципи, які, напевне, не є принципами для моїх уже колишніх колег. Тому я від усіх цих пропозицій відмовився».

 

Зараз, за словами Сергія Дорофєєв, він розглядає пропозиції від інших каналів.

 

Нагадаємо, співпрацю з «Інтером» білоруський журналіст Сергій Дорофєєв розпочав улітку минулого року в рамках проекту «Стосується кожного». До цього, із жовтня 2011 року, він вів на 5-му каналі авторську програму «Портрети із Сергієм Дорофєєвим».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7273
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ZIK
3620 дн. тому
Бегает уже на Зике
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду