Родина побитого в Сумах журналіста Положія потребує допомоги

Родина побитого в Сумах журналіста Положія потребує допомоги

16 Квітня 2014
6733

Родина побитого в Сумах журналіста Положія потребує допомоги

6733
Родина побитого в Сумах журналіста Положія потребує допомоги
Родина побитого в Сумах журналіста Положія потребує допомоги

Анна Положій, дружина побитого в Сумах головного редактора газети «Панорама», одного з організаторів сумського Майдану Євгена Положія, повідомила, що постраждалий потребує довготривалого лікування, на яке необхідні кошти. Про це пані Положій написала у Facebook.

 

Зі слів пані Положій, нейрохірург діагностував у Євгена Положія струс мозку і перелом орбітальної кістки черепа (брова). Раніше в потерпілого було виявлено відкритий вивих та розриви м'яких тканин.

 

Пані Положій зауважила, що отримані травми її чоловіка серйозні і потребують довгого і ретельного лікування. Вона звернулась до інтернет-користувачів із закликом фінансово допомогти родині постраждалого й оприлюднила реквізити:

 

Номер картки 4188 3717 5052 0992,

МФО 380805,

Raiffeisen Bank Aval

отримувач Анна Положій

 

Нагадаємо, напад на Євгена Положія стався 15 квітня о 22.00 біля його будинку. Коли журналіст вийшов з власного автомобіля в гаражі, на нього напали двоє невідомих, які без жодних пояснень почали його бити, після чого зникли у невідомому напрямку. За фактом побитття журналіста правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство), проте не виключають, що напад пов'язаний із журналістською діяльністю пана Положія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6733
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду