До 20 квітня – реєстрація на конференцію «Честь професії»

11 Квітня 2014
4771

До 20 квітня – реєстрація на конференцію «Честь професії»

4771
До 20 квітня – реєстрація на конференцію «Честь професії»

Оргкомітет Українського загальнонаціонального конкурсу професійної журналістики «Честь професії» оголошує про початок реєстрації учасників 5-ї національної конференції з актуальних питань професійної журналістики «Честь професії 2014».

 

Темою цьогорічної конференції є «Журналістика в кризові часи. Потреби аудиторії, можливості для розвитку, стандарти, місія, процеси та технології».

 

Дата проведення: 24 квітня 2014 року.

 

Місце проведення: Міжнародний Інститут Менеджменту, вул. Шулявська 10/12 В, 5 поверх, конференц-зал.

 

Організатори: УАВПП та НАМ.

 

Серед ключових спікерів конференції - Троелс Йоргенсен, керівник з питань Online данської газети Kristeligt Dagblad, Агнешка Ромашевська-Гузі, директор польського Belsat, та Андрій Куликов, ведучий Громадського Радіо, Україна.

 

Вестимуть панельні дискусії Володимир Мостовий, голова Комісії з журналістської етики, Тетяна Лебєдєва, почесний голова Незалежної Асоціації Телерадіомовників та Олександр Власенко, директор освітніх програм Фонду «Розвиток України» Ріната Ахметова.

 

Серед питань, які обговорюватимуться на конференції - Суто практичний погляд на те, яким є мікс сучасних платформ та форматів для журналістики; Досвід нових форматів, квазі-суспільні медіа та стандарти журналістики, а також Можливості та вимоги часу у питаннях журналістської етики та саморегулювання.

 

Детальна програма конференції «Честь професії 2014» - на сайті конкурсу www.konkurssmi.org.

 

Оскільки кількість місць для учасників є обмеженою, організатори будуть обробляти заявки та підтверджувати участь за принципом «перший прийшов - першим обслуговуємо».

 

Участь у конференції «Честь професії 2014» є безкоштовною лише за умови обов'язкової реєстрації. Бланк реєстраційної заявки можна завантажити тут.

 

Заповнену реєстраційну заявку з поміткою «Заявка на Конференцію «Честь Професії 2014» слід надіслати до 20 квітня 2014 року на електронну адресу: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87 (Контактна особа - Катерина Бартецька).

 

Учасники отримають на електронну пошту підтвердження успішної реєстрації. Без такого підтвердження участь у конференції не гарантується.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду