Лієва призначили заступником гендиректора НТКУ за управлінський досвід – Аласанія

Лієва призначили заступником гендиректора НТКУ за управлінський досвід – Аласанія

9 Квітня 2014
4941

Лієва призначили заступником гендиректора НТКУ за управлінський досвід – Аласанія

4941
Лієва призначили заступником гендиректора НТКУ за управлінський досвід – Аласанія
Лієва призначили заступником гендиректора НТКУ за управлінський досвід – Аласанія

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що призначав своїм першим заступником Олександра Лієва за управлінський досвід, натомість його політичні переконання пана Аласанію не хвилюють. Про це сьогодні, 9 квітня, гендиректор НТКУ повідомив на прес-конференції в «Інтерфаксі».

 

Відповідаючи на запитання журналістів про доцільність призначення кримчанина Олександра Лієва на посаду заступника гендиректора НТКУ, пан Аласанія зауважив, що в першу чергу його цікавлять професійні якості Олександра Лієва.

 

«Ця людина -управлінець. Він був міністром водного господарства Криму (пізніше міністром курортів і туризму Криму - ТК), він доктор наук державного управління. Ця людина просто менеджер, бездоганний менеджер, повірте мені. Щодо його політичних поглядів, то я думаю, що в нас у країні ще немає переслідування за інакомислення. Це все емоційні оцінки. Я це знаю, враховую. Якщо з'явиться інформація, що в Лієва щось не так, то і я, і він теж готовий написати заяву й піти. Але поки що я такого нічого не бачив», - відповів гендиректор НТКУ.

 

Зураб Аласанія також додав, що пану Лієву не потрібно мати досвіду роботи в медіа, щоб працювати в НТКУ. «Те, що в нього немає медійного досвіду, то скажу, що він не має до медіа жодного стосунку. Я створив так званий адміністративний блок, у ньому є такі підрозділи: управління з юридичних питань, управління з діловодства та контролю, управління зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ, управління забезпечення та складського господарства, дирекція по роботі з персоналом, дирекція з експлуатації інженерного обладнання та інженерних мереж. Де-небудь ви тут бачите медіа?», - пояснив пан Аласанія.

 

Нагадаємо, на НТКУ планується скорочення 10% працівників. Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що в компанії наразі скорочена кількість посад заступників гендиректора з дев'яти до чотирьох.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4941
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
какое там суспильне тб!
3639 дн. тому
Уважаемый вновьприбывший! А знаете, сколько опыта работы у людей- работяг! Почему их не назначаете руководить, а всяких перебежчиков продажных толстосумов!
tvpravo
3640 дн. тому
Для уже не УТ // 09.04.2014 17:45 Из интервью Лиева Украинской правде Вопрос журналиста - Какой у вас план? Лиев– Могу озвучить. Первое – развитие внутреннего туризма. Второе – внешняя политика. Третье – это стандарты. Готова сегодня угольная промышленность перейти на европейский стандарт? А здравоохранение? Нет, это тяжело. А туристическая отрасль готова. Пятое: надо понимать, что туризм – это экономическая категория. Это 23 миллиона иностранцев, которые регулярно пребывают в Украину. Этот поток может сокращаться и диверсифицировать, но на этом сейчас можно зарабатывать валюту. Вот, в общем, пять пунктов, которые можно делать уже сейчас, не дожидаясь вступления в Европы или нового правительства. Надо брать и делать. Нефть шельфовую у нас отняли, Крым отняли, сейчас, не дай Бог, донецкие угольные шахты позабирают... Для стандарты // 10.04.2014 10:31 За внедрением своих планов в жизнь может очень опытному администратору не будет времени делами насущными заниматься . И тут, для того чтоб не жить на одну зарплату, и появляется Бычек А. И. Она то и научит как жить "на одну зарплату" ! Многих научила и его научит. Для Лещенку до роботи // 09.04.2014 20:15 Почему опытный Романчук побоялся указать организации, где он работал? опыт опыту рознь.
стандарты
3641 дн. тому
Алазания, скажи-ка дядя... Как Лиев - отец троих детей, в съемной квартире Киева будет жить на одну зарплату Первого Национального.!? Без дополнительных гонораров. Или опять двойные стандарты? Лиеву можно?
Лещенку до роботи
3641 дн. тому
Усі однакові, але: чим досвідчений Романчук з юридичною освітою чи та ж Людмила Писанко не підійшли. Чи тому, що не Свої? Копайте глибше, Наєм і Лещенко, щось тут більше в цього Лієва
ТОМУ ЩО
3641 дн. тому
потому что Лигачева - сама объективность и свобода слова
тапки
3641 дн. тому
F що , були новини?
уже не УТ
3641 дн. тому
А почему Телекритика не пишет о планах нового директора по сокращению и без того мизерных зарплат на Первом? А почему не пишет, что в новостях практически не осталось журналистов? А?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду