Артем Шевченко розпочав співпрацю з «Еспресо.TV»

Артем Шевченко розпочав співпрацю з «Еспресо.TV»

8 Квітня 2014
10113

Артем Шевченко розпочав співпрацю з «Еспресо.TV»

10113
Артем Шевченко розпочав співпрацю з «Еспресо.TV»
Артем Шевченко розпочав співпрацю з «Еспресо.TV»

Екс-директор та ведучий каналу ТВі Артем Шевченко 7 квітня розпочав співпрацю з телеканалом «Еспресо.TV». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

За словами пана Шевченка, його посадові обов'язки поки що ще не викристалізувалися. «Наразі я займатимусь тим, що найкраще вмію: журналістськими розслідуваннями і веденням програм чи прямих ефірів», - сказав він.

 

Зокрема 7 квітня Шевченко вже вів годину прямого ефіру інформаційного блоку з 12.00 до 13.00.

 

Засновником телеканалу «Еспресо.TV» є дружина нардепа Миколи Княжицького Лариса Княжицька. Микола Княжицький у минулому був гендиректором і співзасновником каналу ТВі, на якому працював Артем Шевченко.

 

Нагадаємо, 17 березня ведучий проекту «Знак оклику!» на каналі ТВі Артем Шевченко попрощався в прямому ефірі з глядачами програми, і в коментарі «Детектор медіа» повідомив, що має намір невдовзі припинити співпрацю з ТВі і зосередитися на військовій журналістиці. 4 квітня він звільнився з каналу ТВі.

 

Раніше, у вересні 2013 року, Артем Шевченко залишив посаду директора ТВі за спільним рішенням, аби сконцентруватися на творчій роботі. Наприкінці липня 2013 року з Єдиного державного реєстру стало відомо, що керівником ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» (телеканал ТВі) замість Артема Шевченка став В'ячеслав Басович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду