У Харкові невідомі особи розтрощили апаратну студію телекомпанії АТН

У Харкові невідомі особи розтрощили апаратну студію телекомпанії АТН

8 Квітня 2014
8869

У Харкові невідомі особи розтрощили апаратну студію телекомпанії АТН

8869
У Харкові невідомі особи розтрощили апаратну студію телекомпанії АТН
У Харкові невідомі особи розтрощили апаратну студію телекомпанії АТН

Невідомі в масках, які захопили телекомпанію АТН 7 квітня, вимагаючи надання прямого ефіру і не отримавши його, розбили офісні меблі та розтрощили апаратну студію. Ніхто з журналістів та дирекції телекомпанії не постраждав. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Харківській області.

 

«Спочатку їх наміри були досить мирними. Близько 30 активістів прибули під стіни будівлі, щоб поспілкуватися с журналістами та розповісти їм свою точку зору про події в країні. Але, через деякий час, окремі з них піднялися до офісу телекомпанії. Згодом з вікон студії вони вивісили російський прапор. Для врегулювання ситуації до мітингувальників прибуло керівництво харківської міліції. Активісти запевнили правоохоронців, що їх дії  спрямовані лише на озвучення громадської позиції без жодних проявів  агресії», - зазначають у Харківській міліції.

 

«Тим не менш, мирна з початку акція несподівано переросла в конфлікт. У результаті активісти розбили деякі офісні меблі та розтрощили апаратну студію. Працівники міліції, що знаходилися на місці події, намагалися припинити дії молодчиків. Ніхто з журналістів та дирекції телекомпанії не постраждав», - йдеться в прес-релізі.

 

На місці події наразі працює слідчо-оперативна група. Територія навколо приміщення телекомпанії знаходиться під наглядом правоохоронців. Наразі офіс телекомпанії повністю звільнено від активістів.

 

Нагадаємо, Харківський телеканал АТН захопили майже сто невідомих чоловіків з бітами. Вони вимагали прямого ефіру.

 

Як писала «Детектор медіа», 7 квітня пізно увечері невідомі особи прийшли на Харківську регіональну передавальну телевежу і почали в ультимативній формі вимагати від керівництва відновити мовлення російських телеканалів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду