На луганській «Ірті» невідомі поранили 3 охоронців. Власнику каналу Володимиру Ландіку погрожують спалити дім

7 Квітня 2014
11269

На луганській «Ірті» невідомі поранили 3 охоронців. Власнику каналу Володимиру Ландіку погрожують спалити дім

11269
На луганській «Ірті» невідомі поранили 3 охоронців. Власнику каналу Володимиру Ландіку погрожують спалити дім

Увечері 7 квітня на Луганський канал «Ірта» намагалися проникнути більше десятка невідомих чоловіків. Про це «Детектор медіа» повідомив власник каналу, народний депутат 6-7 скликань Володимир Ландік.

 

За словами Володимира Ландіка, чоловіки з'явилися відразу після того, як на ефір каналу прийшов народний депутат України Олег Ляшко. Охоронці намагалися зупинити невідомих. Троє охоронців постраждало, одного очевидно буде госпіталізовано.

 

Самому ж Володимиру Ландіку після його заяв про причетність до масових сепаратистських заворушень і захоплення управління СБУ у Луганську народного депутата Олександра Єфремова, почали телефонувати і погрожувати. «Мені щойно зателефонували і сказали, що після таких заяв спалять хату. Ось і робіть висновки, чи казав я правду», - сказав Володимир Ландік.

 

Нагадаємо, 7 квітня невідомі озброєні чоловіки намагалися захопити Донецьку ОДТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду