Російські прикордонники відпустили знімальну групу 5-го каналу

Російські прикордонники відпустили знімальну групу 5-го каналу

2 Квітня 2014
5050

Російські прикордонники відпустили знімальну групу 5-го каналу

5050
Російські прикордонники відпустили знімальну групу 5-го каналу
Російські прикордонники відпустили знімальну групу 5-го каналу

Російські прикордонники звільнили знімальну групу 5-го каналу у складі журналіста Олега Криштопи, оператора Ореста Пона та водія Тараса Шевченка, яких перед цим затримали на кордоні з РФ.  При цьому вони повідомили про заборону в'їзду на територію Російської Федерації Олегу Криштопі. Про звільнення журналіста, оператора і  водія повідомляє прес-служба каналу.

 

Наразі  знімальна група 5-го каналу знаходиться на території України та їде до Київа. У прес-службі також повідомили, що о 20.00 Олег Криштопа буде в ефірі програми «Час. Підсумки дня».

 

Як зазначив затриманий журналіст, російські прикордонники відпустили його після того, як провели з ним «дружню бесіду». Всі подробиці інциденту кореспондент пообіцяв розповісти в ефірі 5-го каналу.

 

Нагадаємо, сьогодні, 2 квітня, близько опівдня російські прикордонники не впустили на територію РФ знімальну групу 5-го каналу, повідомивши кореспонденту Олегу Криштопі, що він персона нон-ґрата у Російській Федерації.  При цьому водія 5-го каналу, з яким їхав Олег Криштопа, було затримано через наявність у гаманці листівок Євромайдану. Певний час із знімальною групою не було зв'язку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду