Лариса Горська звільнилася з каналу «Україна»

Лариса Горська звільнилася з каналу «Україна»

1 Квітня 2014
6321

Лариса Горська звільнилася з каналу «Україна»

6321
Лариса Горська звільнилася з каналу «Україна»
Лариса Горська звільнилася з каналу «Україна»

Лариса Горська залишає посаду керівника проектів департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна». Сьогодні, 1 квітня, був її останній робочий день. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі медіахолдингу «Медіа Група Україна», а також особисто пані Горська.

 

«Я йду за власним бажанням, оскільки в мене змінилися плани, вони ніяк не поєднуються з цією роботою», - сказала пані Горська.

 

До виборів Президента України пані Горська планує не працювати в медіа. «Попередній досвід роботи в медіа свідчить, що неможливо залишатися максимально збалансованим та об'єктивним під час виборчої кампанії», - зауважила вона.

 

У прес-службі медіахолдингу наразі не готові прокоментувати, хто замінить пані Горську.

 

Лариса Горська з вересня 2009-го до лютого 2013 року очолювала «Національні інформаційні системи» - новинний продакшн телеканалу «Інтер», до цього була керівником інформагенції «Українські новини», що входить до медіагрупи «Інтер». На початку лютого 2014 року пані Горська була призначена на новостворену посаду керівника проектів департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна».

 

Тоді ж у лютому «Україну» залишив директор департаменту інформаційного мовлення Ігор Золотаревський, водночас на канал перейшли низка журналістів «Інтера» та ICTV. Після звільнення пана Золотаревського оперативне керівництво департаментом інформаційного мовлення взяла на себе директор телеканалу Марина Миргородська.

 

Перед цим з каналу «Україна» звільнилася заступник директора департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» Дарина Огір.

 

На початку березня з каналу «Україна» звільнився заступник директора департаменту інформаційного мовлення Вадим Мекертичев.

 

26 березня на посаду директора департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» був призначений Дмитро Белянський, який протягом двох років працював заступником директора цього департаменту.

 

Наприкінці березня з каналу «Україна» пішли шеф-редактор тижневика новин «События недели» Вікторія Найдьонова й аналітик «Событий недели» Ольга Шатерник.

 

Кадрові зміни відбулися на «Україні» не лише в департаменті інформаційного мовлення. 31 березня канал повідомив про завершення трудових відносин з головним виконавчим продюсером Григорієм Тичиною у зв'язку із закінченням контракту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6321
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Воридеб
3676 дн. тому
О, и тут от Горской здыхались! В пресслужбу к Корелевской вилкам!:-))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду