Завершився чат з Ольгою Черваковою

Завершився чат з Ольгою Черваковою

27 Березня 2014
8340
27 Березня 2014
12:03

Завершився чат з Ольгою Черваковою

8340
Шеф-редактор тижневика новин на телеканалі «Інтер» «Подробности недели» поспілкувалася на тему: «Оновлення програми "Подробностей недели" новою командою»
Завершився чат з Ольгою Черваковою
Завершився чат з Ольгою Черваковою

27 березня о 12.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю шеф-редактора тижневика новин на телеканалі «Інтер» «Подробности недели» Ольги Червакової на тему: «Оновлення програми "Подробностей недели" новою командою».

 

До обговорення пропонувалися питання: стандарти і принципи, на основі яких нова команда робитиме тижневик «Подробности недели»; чи убезпечить підписання редакційної угоди від тиску на журналістів та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Ольга Червакова закінчила історичний факультет Дніпропетровського державного університету за фахом «політологія». Рішення стати журналістом прийняла на першому курсі.

 

Протягом навчання у виші працювала на  дніпропетровській радіостанції «Мрія» (нині не існує), на місцевих телеканалах - ОДТРК, 34 канал, 9 канал, газетах «Бизнес-время», «Днепровская правда». Була обласним власкором газети «Московский комсомолец в Украине».

 

В Києві почала працювати з 2001 року як редактор відділу інформації «МК в Украине». Протягом півтора року була спеціальним кореспондентом НТКУ, з 2003 року - СТБ. Співпрацювала з російськими та західними телеканалами.

 

Проводить тренінги з питань комунікації з медіа для політиків та бізнес-структур. 

 

Отримала нагороду «Телетріумф» як кращий репортер року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8340
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3655 дн. тому
Зараз на "Інтер" повернулася команда Льовочкіна. Наскільки я розумію, ви - в ній. Вам не важливо, що ця людина очолювала президентську адміністрацію бандюковича? По-вашому, він хороший і для "Подробиць тижня" від нього немає жодних загроз? Чи не передбачаєте ви, що він впливатиме на редакційну політику так, як це буде йому потрібно?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3655 дн. тому
Інформаційним мовленням "Інтера" керує Ігор Шувалов - громадянин країни-окупанта. Як можна працювати українським журналістам під керівництвом чужинця-агресора? Це один із "зеленых человечков", які вторглися до Криму. Тільки ті окупували територію, а цей - інформаційний простір. Що збираєтеся робити, аби звільнити "Інтер" від цього та інших російських окупантів?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду