Ольга Червакова стала шеф-редактором «Подробностей недели»

Ольга Червакова стала шеф-редактором «Подробностей недели»

23 Березня 2014
11800
23 Березня 2014
20:18

Ольга Червакова стала шеф-редактором «Подробностей недели»

11800
Ольга Червакова стала шеф-редактором «Подробностей недели»
Ольга Червакова стала шеф-редактором «Подробностей недели»

Ольга Червакова, яка 22 березня повернулася разом з командою Льовочкіна на телеканала «Інтер», стала шеф-редактором тижневика «Подробности недели». Про це вона повідомила 23 березня в  прямому ефірі разом з новим ведучим програми Дмитром Анопченком, який відсьогодні замінив на цій посаді Андрія Данилевича.

 

Нагадаємо, власкор «Інтера» у Вашингтоні Дмитро Анопченко 22 березня екстрено повернувся до Києва, щоб знову вести програму «Подробности недели». Нагадаємо, до США як власкор «Інтера» Дмитро Анопченко вирушив працювати на початку березня, а до того вів кілька місяців «Подробности недели».

 

Як писала «Детектор медіа», 22 березня директором НІСу знову було призначено Назіма Бедірова. Як він повідомив, разом із ним до НІСу повертаються Ігор Шувалов, Лаврентій Малазонія.

 

Інформаційна політика «Інтера» з січня 2014-го набула відверто маніпулятивного характеру, що викликало реакцію незгоди як на самому каналі, так і в колег.

 

21-го березня ГО «Детектор медіа» звернулася до Комісії з журналістської етики щодо систематичних порушень професійних стандартів редакціями новин Першого національного та «Інтера» протягом грудня 2013 - лютого 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду