«Детектор медіа» відкриває «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів

«Детектор медіа» відкриває «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів

21 Березня 2014
6509
21 Березня 2014
16:21

«Детектор медіа» відкриває «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів

6509
«Детектор медіа» відкриває «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів
«Детектор медіа» відкриває «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів

«Детектор медіа» розпочинає новий проект Fame and Shame - своєрідну «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів.

 

Fame and Shame - це ресурс, на якому ми разом з усіма нашими читачами будемо складати два списки журналістів. З одного боку - уявімо тих, хто не зрадив своєї професії в умовах тотального поширення пропаганди і тиску влади на ЗМІ. З іншого - на порталі з'являться імена медійників, які порушили стандарти професії і таким чином нівелюють її роль у суспільстві.

 

В умовах найпотужнішою інформаційної війни, яку проти України розв'язала Росія, ми вважаємо виправданим почати з російських журналістів. Із часом ми припускаємо дати можливість нашим читачам віддати належне й українським медійникам.

 

Протягом двох найближчих днів ми хочемо виробити разом з вами, наші читачі, чіткі критерії відбору кандидатів на «дошку пошани» або в «список ганьби». Надсилайте свої пропозиції на адресу fameandshame@detector.media.

 

Ви можете вже прямо зараз пропонувати і своїх кандидатів, які на старті проекту, можливо, займуть належні їм місця.

 

«Кінцева мета брехливої пропагандистської машини - сформувати у мас "потрібну" їй картину світу. Для зрадників професії цільова аудиторія - це кожен з нас. І тільки об'єднавшись проти глобальної брехні, суспільство може протистояти її поширенню. Тому стати учасником проекту Fame and Shameможе кожен, усі, хто хоче реалізувати своє право доступу до повної і незаангажованої інформації. Вибір - за вами: хто і за якими критеріями потрапить на "дошку пошани" або в "список ганьби"», - йдеться у зверненні редакції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6509
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій
3686 дн. тому
Жах! Як у кращі радянські часи. Давай - назад у тоталітаризм.
глядач
3686 дн. тому
То ж нехай пані Лігачова розповість громаді - за які гроші існує "Телекритика", хто платить зарплатню самій пані Наталії. Тоді постане питання - в якому ж зі списків вона буде лідером.
Профи
3686 дн. тому
Наконец-то. Люстрация в СМИ!!!!! Холдинг Арбузова-ганьба Криворучко, Обертинской! В черный список !
Карабас
3687 дн. тому
То ли дурилки картонные в этой "телекритике" работают, то ли вредители просто
лвл
3687 дн. тому
Лигачова! Позор!!!
и.о.зрителя
3687 дн. тому
Несвоевременная инициатива. Пионерская и откровенно разжигающая рознь. Не деалет чести медиа-изданию. Shame on you, Telekritika!
...
3687 дн. тому
а прорабатывать на партсобраниях будете? Даешь движение к совку ударными темпами! Сейчас переживаем ретроспективу 30-х - все предатели и враги народа (или как там правильно визжали свободовцы - "зрадныки", "манкурты", "покручи"). Потом будут 40-е - все фашисты (пока тема не раскрыта). Хотя чего от Телекритики ожидать: женский коллектив, эмоции преобладают над здравым смыслом...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду