В Одесі журналіст дав здачі регіоналу, який розбив йому камеру (ВІДЕО)

В Одесі журналіст дав здачі регіоналу, який розбив йому камеру (ВІДЕО)

28 Лютого 2014
4738

В Одесі журналіст дав здачі регіоналу, який розбив йому камеру (ВІДЕО)

4738
В Одесі журналіст дав здачі регіоналу, який розбив йому камеру (ВІДЕО)
В Одесі журналіст дав здачі регіоналу, який розбив йому камеру (ВІДЕО)

Голова Ренійської райдержадміністрації, екс-директор департаменту транспорту мерії Одеси Олександр Сошенко напав на журналіста інтернет-видання «Думская» Олексія Кравцова і пошкодив йому фотокамеру. Про це повідомляє сайт видання.

 

Інцидент стався сьогодні, 28 лютого, на закритих зборах активу Партії регіонів в адмінбудівлі.

 

Коли пан Кравцов зрозумів, що у нього пошкоджена камера, він вирішив дати здачі пану Сошенку. Журналіст віддав колегам камеру, а сам підбіг до чиновника і штовхнув його, пояснюючи, що той заважає журналістам працювати.

 

«Наш співробітник Олексій Кравцов фотографував людей, які виходять із зали. Сошенко сильно штовхнув фотографа, той вдарився об двері і розбив об'єктив, але не розгубився і дав здачі нахабному чиновнику», - зазначила редакція.

 

Нагадаємо, 19 лютого в Одесі під час мирної акції біля обласної держадміністрації, висвітлюючи події, постраждало п'ять журналістів. Також того ж дня постраждали кілька знімальних груп, а також телевізійна техніка 5-го каналу, «Інтера», «ГРАДа», Нового каналу.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 лютого, журналісти одеського інтернет-видання «Новостник» постраждали під час сутичок у міськраді Одеси.  Антимайданівці розбили битою екран мобільного телефону Михайлу Кушніру, журналісту Івану Страхову смикнули за фотоапарат, внаслідок чого пошкоджено об'єктив. У журналістки «Новостника»  Анни Філімонової намагалися забрати мобільний телефон та вдарили битою по спині.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду