В Одесі антимайданівці напали на журналістів видання «Новостник» (ВІДЕО)

В Одесі антимайданівці напали на журналістів видання «Новостник» (ВІДЕО)

24 Лютого 2014
5275

В Одесі антимайданівці напали на журналістів видання «Новостник» (ВІДЕО)

5275
В Одесі антимайданівці напали на журналістів видання «Новостник» (ВІДЕО)
В Одесі антимайданівці напали на журналістів видання «Новостник» (ВІДЕО)

Сьогодні, 24 лютого, журналісти одеського інтернет-видання «Новостник» постраждали під час сутичок у міськраді Одеси.  Про це повідомляє Інститут маосовї інформації (ІМІ) з посиланням на сайт «Новостника».

 

Журналісти видання прийшли на міжфракційне засідання лідерів фракцій міськради і позафракційних депутатів, але їх спочатку не пропускали усередину. Перед мерією почались зіткнення прихильників і противників Майдану.

 

«Через кілька хвилин наших журналістів все ж пропустили всередину. Вони повідомляють, що перед мерією розпочалася бійка поміж Правим сектором та прихильниками влади, наші журналісти почали знімати, і "захисники" влади розбили битою екран мобільного телефону Михайлу Кушніру, а журналісту Івану Страхову смикнули за фотоапарат, внаслідок чого пошкоджено об'єктив, вартий 6 тис. гривень», - повідомляє видання.

 

У журналістки «Новостника»  Анни Філімонової намагалися забрати мобільний телефон та вдарили битою по спині. Від погромників дівчину захистив громадський діяч Олександр Сомов. 

 

«Після інциденту до мене підійшов один із організаторів "антимайданівців" та вибачився за дії "його хлопців". Але факт нападу це не міняє, тож ми будемо подавати заяву в міліцію», - повідомила Анна Філімонова. 

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 19 лютого під час розгону мирного протесту в Одесі біля будівлі обласної облдержадміністрації постраждали кілька знімальних груп, а також телевізійна техніка 5-го каналу, «Інтера», «Града», Нового каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5275
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду