У Котовську на журналіста і блогера «Детектор медіа» напали тітушки (ВІДЕО)

У Котовську на журналіста і блогера «Детектор медіа» напали тітушки (ВІДЕО)

21 Лютого 2014
5438

У Котовську на журналіста і блогера «Детектор медіа» напали тітушки (ВІДЕО)

5438
У Котовську на журналіста і блогера «Детектор медіа» напали тітушки (ВІДЕО)
У Котовську на журналіста і блогера «Детектор медіа» напали тітушки (ВІДЕО)

В четвер, 20 лютого, невідомі молодики спортивної статури (так звані тітушки) напали із стусанами та образами на журналіста і блогера «Детектор медіа» Сергія Левітаненка. Про це «Детектор медіа» повідомив сам журналіст.

 

Інцидент стався,  коли журналіст знімав, як з міста Котовська (Одеська обл.) організовується виїзд міліціонерів.

 

Як розповів Сергій Левітаненко, він прибув до Котовського міськвідділку МВС, коли автобуси із силовиками відїзджали у бік Одеси.

 

«40-50 працівників Котовського міськвідділку МВС виїхали на автобусі "Ікарус" у бік Одеси. Їхні родичі прийшли під ворота міліційного двору і не хотіли відпускати автобус. Плакали, що хлопців посилають на вірну загибель», - повідомляє пан Левітаненко.

 

Журналісту вдалося дізнатись, що в автобусі перевозили представників Котовської міліції. Керівники відомства відмовились підтверджувати медійнику факт відрядження своїх співробітників.

 

Коли журналіст проводив зйомку біля відділку, на нього з погрозами накинулися тітушки. Вони намагалися застосувати фізичну силу проти журналіста та ображали його лайкою. Обличчя зловмисників добре видно на відео.

 

 

Нагадаємо, одеська міліція відкрила кримінальне провадження за фактами нападів на журналістів 5-го каналу, «Інтера», «ГРАДа», Нового каналу, які 19 лютого вели зйомку розгону мирного протесту біля Одеської облдержадміністрації (ОДА). Під час мітингу до Одеської ОДА під'їхало кілька автобусів з одягненими в однакову чорну форму чоловіками, які почали бити учасників мітингу і журналістів. Бандити цілеспрямовано полювали на операторів з камерами. У результаті нападу постраждали знімальні групи 5-го каналу, «Інтера», «ГРАДа», Нового каналу: журналісти отримали численні фізичні травми, у них розбиті камери.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», після інциденту біля Одеської ОДА «антимайданівці» тримали кілька годин в полоні і били журналіста каналу «Репортер» Леоніда Соболєва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду