Родина вбитого журналіста В’ячеслава Веремія потребує допомоги

Родина вбитого журналіста В’ячеслава Веремія потребує допомоги

19 Лютого 2014
6763

Родина вбитого журналіста В’ячеслава Веремія потребує допомоги

6763
Родина вбитого журналіста В’ячеслава Веремія потребує допомоги
Родина вбитого журналіста В’ячеслава Веремія потребує допомоги

Родині журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія, якого 19 лютого застрелили невідомі в центрі Києва , потрібна допомога, повідомляє інтернет-видання «Обозреватель», в якому також працював загиблий.

 

Наразі без годувальника залишилися дружина Світлана і 4 -річний син Максим. Колеги В'ячеслава Веремія просять всіх небайдужих допомогти сім'ї журналіста.

 

Номер картки «ПриватБанку» вдови загиблого Світлани Кирилаш:

Одержувач: ПАТ КБ ПриватБанк

Код отримувача (ЄДРПОУ , ЄДРПОУ): 14360570

Код банку отримувача (МФО): 305299

Рахунок одержувача: 29244825509100

Призначення платежу: благодійний внесок для Кирилаш Світлани Юріївни , № карти 5168 7572 5015 4889 , ІНН 3042614681.

 

Як написали колеги В'ячеслава Веремія з «Обозревателя», 22 лютого йому повинно було виповнитись 33 роки:  «Коли почалися мирні акції Євромайдана, Веремій хоч і не був активним учасником цих акцій, але на Майдані бував неодноразово, виконуючи редакційні завдання. Коли 19 січня 2014 на вул. Грушевського почалися протистояння , Славко був у центрі подій. Поруч з ним вибухнула світлошумова граната. Осколки від розбитих окулярів потрапили Славку в ліве око. Його двічі прооперували. Весь цей час він не сумував, жартував, підтримував сусідів по лікарняній палаті і вірив у те, що сина побачить двома очима. Так і вийшло . Після другої операції його виписали додому. На лікарняному він провів близько трьох тижнів. У редакції «Вестей» всі чекали , коли Славко вийде на роботу.

 

Вчора , 18 лютого у нього був перший робочий день. Незважаючи на те, що лівим оком він не бачив навіть те, що пише на комп'ютері, Славко був радий тому, що знову в строю. Ніхто не міг припустити, що через кілька годин його не стане».

 

Нагадаємо, вранці 19 лютого у київській лікарні швидкої допомоги від втрати крові та численних ран, несумісних з життям, помер кореспондент відділу «Київ» газети «Вести» В'ячеслав Веремій.

 

На пана Веремія напали молодики спортивної статури (так звані «тітушки»), які вистрілили у нього та побили його колегу, водія таксі, на автомобілі якого журналісти їхали з роботи. 

 

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія. «Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 Кримінального кодексу («умисне вбивство»)», - заявили в прес-службі ГУ МВС України в Києві.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду