До головреда запорізької газети «Суббота-плюс» прийшла міліція (ОНОВЛЕНО)

До головреда запорізької газети «Суббота-плюс» прийшла міліція (ОНОВЛЕНО)

17 Лютого 2014
5690

До головреда запорізької газети «Суббота-плюс» прийшла міліція (ОНОВЛЕНО)

5690
До головреда запорізької газети «Суббота-плюс» прийшла міліція (ОНОВЛЕНО)
До головреда запорізької газети «Суббота-плюс» прийшла міліція (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 17 лютого, до редакції запорізької газети «Суббота-плюс» прийшли чотири міліціонери для розмови з головним редактором Богданом Василенком, щодо якого нібито надійшла скарга на розклеювання листівок. Про це «Телекритиці» повідомили в редакції «Субботи-плюс».

 

Богдан Василенко був одним зі співорганізаторів суботнього проїзду активістів «Автомайдану» по місцях, де мешкають народний депутат В'ячеслав Богуслаєв, прокурор Запорізької області Олександр Кирилюк і начальник ГУ МВС у Запорізькій області Володимир Серба.

 

Міліціонери, які прийшли до пана Василенка, повідомили, що від мешканців Ленінського району (там мешкають В'ячеслав Богуслаєв і Олександр Кирилюк) надійшла заява зі скаргою на розклеювання паном Василенком листівок, що є порушенням закону про благоустрій.

 

Наразі міліціонери спілкуються з паном Василенком, беруть у нього свідчення. Правоохоронці складають протокол за статтею 152 Кодексу про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою), що загрожує штрафом від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Після того, як було складено протокол, четверо міліціянтів залишили редакцію. Натомість прийшли двоє інших правоохоронців, які намагаються звинуватити Богдана Василенка в організації несанкціонованої автоколони, повідомили журналісти «Субботы-плюс».

 

«Детектор медіа» звернулася із запитом до відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Запорізькій області щодо візиту правоохоронців до Богдана Василенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду