До 1 травня – прийом заявок на конкурс для журналістів «Діабет – час діяти разом!»

14 Лютого 2014
5230

До 1 травня – прийом заявок на конкурс для журналістів «Діабет – час діяти разом!»

5230
До 1 травня – прийом заявок на конкурс для журналістів «Діабет – час діяти разом!»

Компанія «Ново Нордіск» спільно з Посольством Королівства Данія в Україні, представниками Міністерства охорони здоров'я України і Міжнародної Діабетичної Асоціації України оголошує конкурс «Діабет - час діяти разом!» на найкраще висвітлення проблематики діабету в ЗМІ.



Для переможців конкурсу передбачено наступні нагороди:

- перше місце - відвідування виробничих потужностей компанії Ново Нордіск у м. Копенгаген, Данія + грошова премія 5000 грн.;

- друге місце - відвідування виробничих потужностей компанії Ново Нордіск у м. Копенгаген, Данія + грошова премія 3000 грн.;

- третє місце - заохочувальний цінний приз.

 

Матеріали на конкурс подаються в друкованому та електронному вигляді та у вигляді інтернет-посилань. Матеріали надсилати електронною поштою dmyb@novonordisk.com або за адресою 04070 м.Київ, вул. Сагайдачного 29/1, Представництво компанії Ново Нордіск в Україні з поміткою «матеріал для участі в конкурсі з висвітлення проблематики «Діабет - час діяти разом».

 

Матеріали на конкурс приймаються до 1 травня. Переможців конкурсу буде визначено до 30 червня.

 

Контакти: 050-416-47-07, Дмитро Бондарев.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5230
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду