В оператора НТН стався інфаркт. Він потребує коштів на операцію

В оператора НТН стався інфаркт. Він потребує коштів на операцію

3 Лютого 2014
6242

В оператора НТН стався інфаркт. Він потребує коштів на операцію

6242
В оператора НТН стався інфаркт. Він потребує коштів на операцію
В оператора НТН стався інфаркт. Він потребує коштів на операцію

Минулого тижня в оператора телеканалу НТН Олексія Соловея стався інфаркт. Цю інформацію джерел «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі каналу.

 

Олексій Соловей працював у ньюзрумі, і раптово йому стало зле. Співробітники каналу викликали «швидку». Лікарі діагностували інфаркт.

 

«На сьогодні йому зробили вже одну операцію на серці - почистили один закупорений сосуд, зараз його становище стабільне. Йому встановили один стент. Але потрібна ще одна операція на іншій судині і ще один стент. Коли - поки що невідомо, лікарі наразі повинні визначитися найближчим часом», - повідомили у прес-службі каналу.

 

Відповідаючи на запитання, чи відшкодував канал лікування, у прес-службі повідомили, що всі співробітники телеканалу НТН застраховані, тому першу операцію повністю відшкодувала страхова компанія. Установка стенту до страховки не входить, кошти на нього (13 тис. грн) допомогли зібрати співробітники телеканалу.

 

Однак тепер оператор потребує ще однієї операції. Скільки на неї потрібно зібрати коштів, поки що невідомо. Як тільки канал отримає від рідних пана Соловея банківські реквізити для збору коштів, «Детектор медіа» їх опублікує.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду