Дніпропетровська міліція розслідуватиме побиття блогера Клімова

Дніпропетровська міліція розслідуватиме побиття блогера Клімова

3 Лютого 2014
3030

Дніпропетровська міліція розслідуватиме побиття блогера Клімова

3030
Дніпропетровська міліція розслідуватиме побиття блогера Клімова
Дніпропетровська міліція розслідуватиме побиття блогера Клімова

Міліція Дніпропетровська відкрила кримінальне провадження за фактом побиття блогера Степана Клімова під час масових заходів у місті у неділю, 2 лютого. Про це повідомляє інформаційне агентство «Укрінформ» з посиланням на відділ зі зв'язків із громадськістю  ГУ МВС України у Дніпропетровській області.

 

Кримінальне провадження відкрите за ознаками ч.1 ст. 125 за завдання легких тілесних ушкоджень.

 

«2 лютого до Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся громадянин Клімов С. із заявою про те, що цього дня під час проведення масових заходів у м. Дніпропетровську він дістав легкі тілесні ушкодження від невідомих. За даним фактом слідчим відділом Кіровського РВ відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження)», - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, 2 лютого, коли блогер Степан Клімов ішов сквером, де відбувався мітинг на підтримку чинної влади та зробив кілька фотознімків, на нього напали невідомі у цивільному з георгіївськими стрічками та силоміць затягли до намету. Пан Клімов розповідає, що там йому погрожували, намагались відібрати фотокамеру, коли ж не віддав - побили до крові. Степан Клімов відомий у Діпропетровську тим, що носить помаранчеву будівельну каску, розписану петриківським розписом.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Укрінформ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3030
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду