30 січня об 11:00 – акція «30 срібників для “Інтера”»

30 Січня 2014
4944

30 січня об 11:00 – акція «30 срібників для “Інтера”»

4944
30 січня об 11:00 – акція «30 срібників для “Інтера”»

30 січня об 11:00 активісти політичної партії «Демократичний альянс» принесуть «30 срібників» для журналістів телеканалу «Інтер» прямо до головного офісу телекомпанії (вул. Дмитріївська, 30).

 

«Телекомпанія "Інтер" методично поливає брудом учасників ЄвроМайдану. Здається, що журналісти продали Україну за гроші, як це зробив колись Іуда. Але він скінчив дуже погано. Саме про це ми нагадуємо "Інтеру"», - кажуть у «Демократичному альянсі».

 

У партії наголосили, що це лише попереджувальна акція і якщо «Інтер» не перестане брехати, тиск продовжиться. «Телеканал "Інтер" дивляться мільйони українських глядачів і ми проти того, щоб їх "годували" відвертою брехнею», - наголосили організатори акції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4944
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду